60 dagen bedenktijd!
Grote cupmaten (t/m cup M)!
Gratis verzending *
Webwinkel KeurZwangerschapspanty's
0
60 dagen bedenktijd!
Grote cupmaten (t/m cup M)!
Gratis verzending *

Door Danielle van de Vlag (Puur van Geluk)

Tips om de feestdagen door te komen als je zwanger bent

Ben je zwanger of misschien wel hoogzwanger in de decembermaand? Dan heb je een feestelijke maand voor de boeg. Superleuk natuurlijk, maar zeker als je hoogzwanger bent kan het af en toe best een beetje vermoeiend zijn. Daarom hebben we de volgende tips om de feestdagen door te komen als je zwanger bent. Zo kun je optimaal genieten van de feestelijke dagen.

 

Kerstcadeaus en outfit online shoppen

 

Shoppen in de decembermaand hoort er helemaal bij. Want een kerstboom zonder kerstcadeautjes is geen gezellige kerst. Maar gelukkig kun je tegenwoordig heel eenvoudig online shoppen, want zeg nou zelf … je wilt met je (hoog)zwangere buik toch niet uren in de drukke winkelstraten struinen en daarna met rusteloze benen op de bank ploffen, volledig uitgeput? Dus gun jezelf om online te shoppen, dat is echt een cadeautje op zich. Je kunt vanuit je luie stoel met een kopje thee of koffie de cadeaus selecteren en thuis laten bezorgen. Hoe fijn is dit?

 

>>>10 Kerstcadeaus voor een zwangere vrouw

 

Niet alleen de kerstcadeaus kun je eenvoudig online bestellen en laten bezorgen, ook je outfit voor kerstscoor je heel gemakkelijk online. Dit zijn de voordelen:

 

  • Je kunt de kleding op je gemak thuis passen.
  • Je kunt ondertussen de kledingstukken uit je kast erbij pakken om te combineren en setjes te maken.
  • Ditzelfde geldt met alle schoenen die je in de kast hebt staan. Je kunt op je gemak combinaties maken.
  • Je hoeft niet uren te zoeken tussen de rekken.
  • Je raakt niet uitgeput en hebt minder last van zwangerschapskwaaltjes.
  • Je hoeft niet in de drukte te winkelen en dus ook niet lang in de rij bij de kassa te wachten.
  • Je houdt tijd over om andere leuke dingen te doen.

 

Extra tip: laat je boodschappen voor de kerstdagen ook lekker thuis bezorgen. Zo hoef je niet onnodig te sjouwen en door de drukke winkels te lopen.

 

Powernap tussendoor

 

Een van de belangrijkste dingen van zwanger zijn in een drukke decembermaand is om op tijd je rust te pakken. Probeer de dagen niet te vol te plannen en pak die powernap tussen de kerstborrels, etentjes en gezelligheden door. Zo ben je in no-time weer opgeladen om de rest van de dag aan te kunnen, zonder dat je energie verloren gaat. Gun het jezelf! Daar word je echt energieker van en rust is niet alleen goed voor jou, maar ook voor de baby in je buik. Denk daar maar aan!

 

Proosten met mocktails

 

Tegenwoordig hebben ze in veel restaurants mocktails op de (dranken)kaart staan. En met kerst pakken ze meestal extra uit. Je kunt ook thuis mocktails maken. Mocktails zijn alcoholvrije cocktails in verschillende soorten en smaken en dus perfect voor jou als zwangere vrouw. Zo kun je samen met familie en/of vrienden tijdens de feestdagen proosten op een fantastische afsluiting van het oude jaar en klinken op een fris nieuw jaar. Cheers, op een aantal heerlijke en gezellige dagen!

 

Genieten tot the max

 

Dat je zwanger bent in de decembermaand is speciaal, maar dat je als partners de laatste dagen of weken van het jaar met z’n tweeën bent, is ook speciaal. Geniet daarom nog even extra van het samen zijn, de gezellige avondjes, het uitslapen en het onbezorgde genieten. Er komen andere tijden aan, die overigens ook prachtig zijn, geniet daarom nog even extra van de feestdagen, elkaar en van alles wat er op jullie pad mag komen.

 

 

Laat een opmerking achter

Opmerking

* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »