60 dagen bedenktijd!
Grote cupmaten (t/m cup M)!
Gratis verzending *
Webwinkel KeurZwangerschapspanty's
0
60 dagen bedenktijd!
Grote cupmaten (t/m cup M)!
Gratis verzending *

Retourrecht?

Niet tevreden over het bestelde product? Of is het stuk? Dat is vervelend om te horen, wij doen daar graag iets aan! OpEnTopZwanger.nl streeft erna een hoge service voor haar producten, diensten en verzending te verzorgen. 


Past het product niet of wil je een andere maat proberen? Misschien kunnen wij je helpen om de juiste maat te vinden. Neem contact op met onze klantenservice om de verschillende mogelijkheden te bespreken.


We doen niet moeilijk, Je hebt 60 dagen retourrecht*, deze gaan in op het moment dat je als geadresseerde het product door de brievenbus of aan de deur als pakket heeft ontvangen. Bij nalevering gaat de 60 dagen retourrecht* in, na ontvangst van het laatste product. 


Een product retourneren binnen de 60 dagen retourrecht*?
Meld je retour na ontvangst van jouw bestelling aan binnen 60 dagen, dan ontvangt je het volledige aankoopbedrag terug binnen 14 werkdagen. 
 

Het product dient niet gedragen, niet gebruikt en niet gewassen te zijn. Het product dient compleet, onbeschadigd, bij voorkeur inclusief originele verpakking en met de originele labels en voldoende gefrankeerd terug worden verzonden naar OpEnTopZwanger.nl. Indien het product zichtbaar gebruikt is, niet meer opnieuw verkocht kan worden als nieuw of 2e hands brengen wij een waardevermindering (80% van de product prijs) in rekening.

Geretourneerde producten mogen niet naar wasmiddel, bloemen, parfum, deodorant, kledingspray etc. ruiken, deze worden dan niet geaccepteerd.


Product defect of gebroken? Je ontvangt een nieuw product. Je dient het product retour te verzenden naar OpEnTopZwanger.nl. Indien mogelijk kan je na overleg met een van onze medewerkers een hoogkwaliteit filmpje of foto's toezenden waaraan wij beoordelen of het product defect is. Een defect wordt gezien als een product dat gebreken ondervindt waardoor het niet voldoende functioneert zoals het hoort te werken.


Vooraf melden:
We vragen je de retour vooraf te melden aan OpEnTopZwanger.nl, dit kan schriftelijk per mail [email protected]. Vermeld altijd het ordernummer. Na het melden van de retour heb je 14 dagen de tijd om de retour te versturen.

Retourstappen:
1. Voeg de Pakbon aan uw retourzending toe of Print het retour formulier uit, vul deze na waarheid in en voeg deze toe aan de retour zending: Europees Formulier voor Herroeping (Retourformulier)


2. Voegt u het retour formulier toe? Vul het retournummer dan in op het retour formulier, dit nummer maakt het gemakkelijk  door achter het ordernummer een R te plaatsen, bijvoorbeeld: ORD85001R


3. De kosten en het risico van het retour verzenden van de producten komen geheel voor rekening van de consument of klant. Je moet kunnen aantonen wanneer je de retour zending hebt verzonden, bewaar het verzendbewijs daarom altijd goed.


3.1 Brievenbus indien jouw retour door de brievenbus past (3,0 cm hoog) kan je het versturen via PostNL (1 a 2 beha's is 4 postzegels, meer beha's en badmode 4 tot 5 postzegels. (5 postzegels is altijd het maximale aantal postzegels die nodig zijn) (Boetes door de PostNL i.v.m. niet voldoende gefrankeerd worden verrekend in de retourboeking, als van toepassing wordt hier contact over op genomen.)
Retour Adres: 
OpEnTopZwanger.nl
t.a.v. Retour Afdeling
Koppelstraat 41
7391AK Twello


3.2 Pakket indien jouw retour NIET door de brievenbus past kan je het als pakket te versturen via een PostNL (€ 7,25 per zending), maar verzending via DHL of DPD mag natuurlijk ook.
Retour Adres: 
OpEnTopZwanger.nl
t.a.v. Retour Afdeling
Koppelstraat 41
7391AK Twello


Acount informatie

Log in of maak een account aan:

Voor al uw vragen

Bell

Bel ons op:

085-06 09 662

E-mail

Mail ons op:

Mail ons:
8,5Review LogoWij scoren een 8,5 op Webwinkelkeur

Op en Top Zwanger

Steenstraat 19
5521 KN Eersel
Nederland Bekijk op Google Maps

NL821782290B01
08215723
NL04 RABO 0150 8137 40

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »