60 dagen bedenktijd!
Grote cupmaten (t/m cup M)!
Gratis verzending *
Webwinkel KeurZwangerschapspanty's
0
60 dagen bedenktijd!
Grote cupmaten (t/m cup M)!
Gratis verzending *

Betaalmethoden

Bestellen bij OpenTopZwanger.nl staat voor snel, gemakkelijk en vooral veilig betalen en bestellen. Je kiest zelf één van de onderstaande eenvoudige betaalmethoden tijdens de bestelprocedure. 
Voor sommige betaalmethoden wordt extra gerekend, als wij dit niet zouden doen zouden wij alle producten iets duurder moeten maken.

iDeal
iDEAL:
Als je bankiert via internet bij de Rabobank, ABN AMRO, SNS bank, Fortis of ING bank, kan je via onze site op een veilige manier elektronisch de betaling van jouw bestelling regelen. Een elektronische betaling via internet is te vergelijken met een PIN-betaling in een winkel. Na het plaatsen van de bestelling, kies je voor de betaalmethode iDEAL. Er opent zich een pagina waarin jouw de bank waar bij je online bankiert kunt selecteren. Je volgt dan de procedure die je gewend bent met betalingen via internetbankieren. In principe wordt de betaling dezelfde werkdag nog verwerkt. Voor meer informatie klik je op: iDEAL. Kies je voor deze betaalmethode, dan kunnen wij jouw bestelling direct na betaling in behandeling nemen.


Paypal / Creditcard:
PayPal is een online betaalservice waarmee je artikelen in online winkels kunt betalen. PayPal werkt met jouw Creditcard (Discover, Maestro, MasterCard en Visa) of Bankrekening. Bij PayPal kan je je gratis  registreren. Bij bestellingen die worden betaalt via paypal wordt 3,4% betalingstoeslag gerekend. PayPal e-mailadres voor betalingen: [email protected]


Creditcards
Creditcard:
Je kunt jouw bestelling betalen met behulp van jouw Creditcard. Betalingen met Visa en Discover credit kaarten wordt geregelt via PayPal. Betalingen met MasterCard, American Express en Maestro kunnen direct betaalt worden. Bij bestellingen die worden betaalt met een Creditcard wordt 2 tot 3,4% betalingstoeslag gerekend.Bancontact / Mister Cash:
Bancontact / Mister Cash is de online betaalmethode voor onze Belgische klanten welke bij een van de volgende banken zijn aangesloten: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank of VDK Spaarbank. Bij bestellingen die worden betaald met Bancontact of Mister Cash wordt 1,2 % betalingstoeslag gerekend.


V Pay
SOFORT Banking:
SOFORT Banking is de online betaalmethode voor onze Duitse klanten. Bij bestellingen die worden betaald met uw Creditcard wordt 0,9% betalingstoeslag gerekend.


Afterpay Nederland:
‘AfterPay voert voor OpEnTopZwanger.nl  het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. Je kunt bij OpEnTopZwanger.nl betalen met een digitale factuur tot een bedrag van €  150 als je voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent je al bekent bij AfterPay kan je betalen tot een bedrag van € 250.

Ter goedkeuring van jouw verzoek om te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kan je natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

Je kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij je naar het consumentendeel van de AfterPay website.’
 


Afterpay België:

AfterPay voert voor OpEnTopZwanger.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht van AfterPay via e-mail ontvangt om jouw gekochte product(en) te betalen.

Ter goedkeuring van het verzoek om te betalen met AfterPay voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacystatement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kan je natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

Je kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen.  


Rebours
Rembours verzending:
Wanneer je een betaling wilt doen aan de chauffeur die uw pakketje komt brengen kan dit ook. Je kunt kiezen voor een Rembours verzending, je ontvangt hiervoor natuurlijk Track en Trace gegevens.
Wij brengen € 24,95 in rekening voor een Rembours zending.Bankoverschrijving:
Wanneer je een betaling wilt doen via een bankoverschrijving dien je er rekening mee te houden dat het enkele dagen kan duren voor het bedrag op onze rekening verschijnt. Je wordt per email geïnformeerd wanneer wij het betaalde bedrag hebben ontvangen.
Wij brengen geen extra kosten in rekening voor betalingen via Overboeking.

Je kunt het bedrag van jouw order overmaken naar:

Bank: Rabobank
T.n.v.: Xusto
Rekeningnummer: 15.08.13.740
IBAN: NL04 RABO 0150 8137 40  
BIC: RABONL2U

Gelieve in de omschrijving het ordernummer of factuurnummer te vermelden.Billink Achteraf Betalen:
Met Billink is het mogelijk om jouw online aankoop via internet te doen en achteraf te betalen, Billink kijkt wel eerst naar eventuele openstaande bestellingen/betalingen en betaalgedrag in het verleden. Nadat je het product hebt ontvangen ontvang je namens Billink een factuur en heb je de mogelijkheid om deze binnen 14 dagen te betalen. Billink neemt daarmee de betaling over van Op en Top Zwanger.

Indien je niet binnen 14 dagen hebt betaald zal je een aanmaning ontvangen. Let er op dat dit extra kosten met zich mee kan brengen. Wanneer ook hier geen gehoor aan wordt gegeven zal Billink een incassobureau en/of deurwaarder inschakelen om het bedrag te incasseren. Dit kan hoge kosten met zich meebrengen.

Acount informatie

Log in of maak een account aan:

Voor al uw vragen

Bell

Bel ons op:

085-06 09 662

E-mail

Mail ons op:

Mail ons:
8,5Review LogoWij scoren een 8,5 op Webwinkelkeur

Op en Top Zwanger

Steenstraat 19
5521 KN Eersel
Nederland Bekijk op Google Maps

NL821782290B01
08215723
NL04 RABO 0150 8137 40

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »