• Gratis verzending *
  • Zeer ruime keuze o.a. cupmaten A t/m M
  • Beveiligd winkelen
  • Via Chat of Telefonisch bereikbaar

Verzenden & retourneren

Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is dat uw bestelde producten netjes en op tijd worden afgeleverd. Hieronder vindt u meer informatie over verzenden en retourneren.

Levertijden:

Bij alle artikelen staat een levertijd indicatie aangegeven.
U ontvangt zo snel mogelijk de Track & Trace code per email om de zending te volgen.
U kunt uw zending traceren door uw tracking code in te voeren op de PostNL website

Verzendkosten:

Pakketservice Nederland:
Bestellingen worden gratis verzonden. 

Pakketservice Belgie en Duitsland:
Voor verzending naar België en Duitsland vragen wij een vergoeding van € 4,95 per order.
Orders boven € 100,00 worden gratis verzonden.

Pakketservice voor de rest van de Wereld:
Voor verzending naar de rest van de Wereld is de vergoeding afhankelijk van het gewicht van het pakket.

Op bestellingen met alleen Beha Verlengers, Boobytags en Noppies Panty's rekenen wij 1,45 euro verzendkosten.

Retourneren:

Niet tevreden over uw product? Of is het stuk? Dat is vervelend om te horen, wij doen daar graag iets aan! OpEnTopZwangere.nl streeft erna een hoge service voor haar producten, diensten en verzending te verzorgen. 


Past het product niet of wil je een andere maat proberen? Misschien kunnen wij u helpen om de juiste maat te vinden. Neem contact op met onze klantenservice om de verschillende mogelijkheden te bespreken.


We doen niet moeilijk, U heeft 60 dagen retourrecht*, deze gaan in op het moment dat u als geadresseerde uw product door de brievenbus of aan de deur als pakket heeft ontvangen. Bij nalevering gaat de 60 dagen retourrecht* in, na ontvangst van het laatste product. 


Een product retouneren binnen uw 60 dagen retourrecht*?
Meld u uw retour na ontvangst van uw bestelling aan binnen 60 dagen, dan ontvangt u het volledige aankoopbedrag terug binnen 14 werkdagen. 
 

Het product dient ongebruikt, schoon, compleet, onbeschadigd, bij voorkeur inclusief originele verpakking en voldoende gefrankeerd terug worden verzonden naar OpEnTopZwanger.nl. Indien het product zichtbaar gebruikt is, niet meer opnieuw verkocht kan worden als nieuw of 2e hands brengen wij een waardevermindering (80% van de product prijs) in rekening.


Product defect? U ontvangt een nieuw product. U dient het product retour te verzenden naar OpEnTopZwanger.nl. Indien mogelijk kunt u na overleg met een van onze medewerkers een hoogkwaliteit filmpje of foto's toezenden waaraan wij beoordelen of het product defect is. Een defect wordt gezien als een product dat gebreken ondervindt waardoor het niet voldoende functioneert zoals het hoort te werken.


Vooraf melden:
We vragen u uw retour vooraf te melden aan OpEnTopZwanger.nl, dit kan schriftelijk per mail info@OpEnTopZwanger.nl. Vermeld altijd uw ordernummer. Na het melden van de retour heeft u 14 dagen de tijd om de retour te versturen.

Retourstappen:
1.
 Print het retour formulier uit, vul deze na waarheid in en voeg deze toe aan de retour zending: Europees Formulier voor Herroeping (Retourformulier)

2. Vul uw retournummer in op het retour formulier, deze nummer maakt u gemakkelijk zelf door achter uw ordernummer een R te plaatsen, bijvoorbeeld: ORD85001R


3. De kosten en het risico van het retour verzenden van de producten komen geheel voor rekening van de consument of klant. U moet kunnen aantonen wanneer u de retour zending heeft verzonden, bewaar uw verzendbewijs daarom altijd goed.


3.1 Brievenbus indien uw retour door de brievenbus past (3,0 cm hoog) kunt u het versturen via PostNL (1 a 2 beha's is 4 postzegels, meer beha's en badmode 4 tot 5 postzegels. (5 postzegels is altijd het maximale aantal postzegels die nodig zijn) (Boetes door de PostNL i.v.m. niet voldoende gefranceerd worden verrekend in de retourboeking, als van toepassing wordt hierr contact over op genomen.)
Retour Adres: 
OpEnTopZwanger.nl
t.a.v. Retour Afdeling
Zenegroen 18
7422RK Deventer


3.2 Pakket indien uw retour NIET door de brievenbus passsen kunt u het als pakket te versturen via een PostNL (€ 6,95 per zending), maar verzending via DHL of DPD mag natuurlijk ook.
Retour Adres: 
OpEnTopZwanger.nl
t.a.v. Retour Afdeling
Zenegroen 18
7422RK Deventer
Vragen:

Heeft u vragen? Neemt u dan gerust contact op met onze klantenservice.