60 dagen bedenktijd!
Grote cupmaten (t/m cup M)!
Gratis verzending *
Webwinkel KeurZwangerschapspanty's
0
60 dagen bedenktijd!
Grote cupmaten (t/m cup M)!
Gratis verzending *

Door Op en Top Zwanger

Welke kleur voedingsbh's passen onder welke kleding?

Maar de regel blijft: Denk er wel goed over na hoe je het doet.

Maar voor veel vrouwen is het nog steeds onduidelijk welke kleur lingerie ze onder welke kleding aan moeten. Daarom hebben wij voor jou een aantal do's and don'ts over kleuren op een rijtje gezet.

 

Witte lingerie

 

De altijd terugkerende vraag wat wat draag je nou onder witte kleding? Nou als het aan ons ligt in ieder geval geen witte lingerie. Want wit onder wit is juist heel goed zichtbaar, dit komt omdat een witte voedingsbh onder je witte kleding de kleur versterkt en daarom heel goed zichtbaar is. 
Een witte voedingsbh kun je dus beter bewaren voor onder minder doorschijnende kleding. Maar wist je dat wit dé kleur is als het gaat om bruidslingerie?

 

Champagne kleurige lingerie

 

Champagne, ivoor, off white, cream, er zijn genoeg benamingen voor deze kleur. Het voordeel van een champagne kleurige voedingsbh is dat de kleur mooier blijft in de was dan een witte bh. Daarom kiezen veel vrouwen voor deze kleur. Maar waar draag je deze kleur voedingsbh dan onder? Onder hele dunne lichte kleding zal deze kleur doorschijnen. Maar voor de rest kun je deze kleur voedingsbh onder veel kleding dragen. 

 

Zwarte lingerie

 

Zwart is een kleur die je onder veel kledingstukken aan kunt. Veel vrouwen kiezen voor een zwarte voedingsbh in de winter omdat je dan meestal donkere kleuren aan hebt. Maar ook in de zomer kan een zwarte voedingsbh goed van pas komen. Wanneer je kleding van wat dikkere stof is gemaakt zal een zwarte voedingsbh echt niet doorschijnen. Het nadeel van een zwarte voedingsbh is dat je hem niet onder lichte doorschijnende kleding aan kan.

 

Huidskleurige lingerie

 

Huidskleur, vleeskleur, nude zelfs de benaming is niet sexy. We kunnen er ook niet meer van maken, een huidskleur voedingsbh is gewoon praktisch voor onder je witte kleding. Maar gelukkig denken lingerie merken hier ook zo over en hebben ze steeds leukere huidskleur voedingsbh's in hun collecties. 

 

Rode lingerie

 

Dus, wat is nou onder wit te dragen en ziet er niet uit of het uit de kast van je oma komt? Je zal het niet verwachten maar rood is een perfecte kleur om onder wit te dragen en is natuurlijk een stuk mooier dan huidskleur. 
De reden dat je een rode voedingsbh onder je witte kleding kunt dragen is omdat de huid een rode ondertoon heeft waardoor die rode voedingsbh bij jouw huid kleurt. Naast onder wit kun je een rode voedingsbh eigenlijk onder elk kledingstuk dragen. 

 

Roze lingerie

 

Ook een goed alternatief voor een huidskleurige voedingsbh is een roze bh, zeker als je een lichte huidskleur hebt. Net als bij een rode voedingsbh komt deze kleur dicht bij de huid vanwege de rode ondertonen. Je moet dan natuurlijk niet voor fluoriserend roze kiezen maar juist voor zacht roze. 

 

Gekleurde lingerie

 

Een gekleurde voedingsbh is onder alle niet doorschijnende kleding goed te dragen. Maar wil je je outfit nou net iets spannender maken? Combineer dan je lingerie met je bovenkleding. Het is niet erg als je een blauwe blouse aan hebt daar een blauwe voedingsbh onder aan. Het is juist mooi als je subtiel een klein detail van je voedingsbh ziet. Vooral met een opvallend voedingsbh bandje kun je je outfit leuker maken.

 

Lingerie met een print

 

Een voedingsbh met print is moeilijker te combineren onder je kleding, maar over het algemeen dragen vrouwen niet elke dag een witte blouse. Daarom blijven er nog genoeg kledingstukken over waar je een voedingsbh met een print onder kan dragen. 
Het is ook leuk om de print van je bh te combineren met de print van je kleding. Wanneer je dan per ongeluk het bandje van je voedingsbh ziet valt dit niet op. Wil je toch graag een drukke print aan, draag er dan een hemdje overheen waardoor het zeker niet doorschijnt.

 


Na het lezen van deze blog weet jij voortaan bij elk kledingstuk welke kleur voedingsbh je aan moet. Uiteindelijk gaat het erom of jij je zelfverzekerd voelt in wat je aan hebt. Nieuwsgierig naar wat handig is om in je kast te hebben liggen? 

 

 

Laat een opmerking achter

Opmerking

* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »