• Gratis verzending *
  • Zeer ruime keuze o.a. cupmaten A t/m M
  • Beveiligd winkelen
  • Via Chat of Telefonisch bereikbaar

Affiliate en Op en Top Zwanger?

Op en Top Zwanger maar de zwangerschap en borstvoeding mooi en sexy met de comfortabele zwangerschapslingerie en badmode.
Een ruime keuze van topmerken van over heel de wereld met voor iedereen een model, stijl, maat en smaak die bij u past. 

Wij bieden voor iederen (aanstaande) moeder een model waarmee ze zich sexy kunnen voelen tijdens de zwangerschap, tijdens de borstvoeding en je blijft hem dragen na de borstvoedings periode.

De merken waar wij met trots mee werken komen van over de hele wereld en van zeer hoge kwaliteit ddie regelmatig wereldwijd gepubliceerd worden in bladen over zwangerschap en jonge moeders.

Heb jij een website of blog die zich onder andere richt op aanstaande en jonge moeders, profiteer dan!

Op en Top Zwanger is aangesloten bij TradeTracker. Samen TradeTracker biedt Op en Top Zwanger u een uniek partnerprogramma om met uw websites inkomsten te genereren. Dit kan door promotie te maken voor Op en Top Zwanger Via TradeTracker stellen we daarvoor promotiemateriaal ter beschikking (banners, tekstlinks, advertorials etc.) die u als affiliate op uw site(s), blog en in uw nieuwsbrieven kunt plaatsen. U kunt affiliate worden als u eigenaar bent van een website en interesse hebt om geld te verdienen aan uw bezoekers. Deelname aan dit programma is kosteloos!


Hoe werkt het?

Via het partnerprogramma kunt u eenvoudig iedere product uit onze collectie promoten, een link opvragen of banners gebruiken die u op uw website, blog of niewsbrief kunt gebruiken. Zodra uw bezoekers hierop klikken en een product bij Op en Top Zwanger koopt ontvangt u een commisie.
 

Invulling partnerprogramma

U kunt op diverse manieren een invulling geven:
- Diverse datafeeds met daarin alle (!) producten vanOp en Top Zwanger, hiermee kunt u onze producten (incl. afbeeldingen) op uw site tonen. Wanneer men daarop klikt en koopt, ontvangt u commissie.
- Deeplinks en/of tekstlinks, deze verwijzen naar specifieke pagina’s en/of producten op Op en Top Zwanger.
- Banners in diverse standaard maten die via uw website verwijzen naar (producten op) Op en Top Zwanger.
- Kortingscodes die klanten aanmoedigen om via uw site naar (de producten van) Op en Top Zwanger te gaan.

Via het netwerk van TradeTracker worden uitingen automatisch bijgewerkt op uw site. U beschikt altijd over de meest actuele aanbiedingen en promotiemateriaal wat de resultaten zeker ten goede zal komen.

De commissie

Wanneer uw bezoekers op onze website Op en Top Zwanger tot een koop zijn overgaan, betalen wij u commissie. Meer informatie hierover kunt u opvragen bij TradeTracker

Aanmelden als partner

Interesse? Klik hier om aan te melden bij TradeTracker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen via info@opentopzwanger.nl

 

Profiteer dus mee van onze ruime sexy collectie en unieke zwangerschapslingerie en badmode.

Sexy Zwangerschapslingerie en Zwangerschapsbadmode - Specialist in o.a. Cake Lingerie, Petit Amour, BB en Cache Coeur