Borstvoedingstankini's en Badpakken

  • Gratis verzending*
  • Ruime keuze tot cupmaat M
  • Andere maat proberen? Geen probleem!
  • Via Chat of Telefoon bereikbaar
Borstvoedingstankini's en Badpakken

Borstvoedingstankini's

Zoek je een zwangerschapstankini die je ook kan gebruiken tijdens de borstvoedings periode? Dan bieden wij de modellen van Rosewater, je kunt het zien als zwangerschapstankini's waar borstvoedings clips op zijn aangebracht. Ze zijn hierdoor dus de dragen tijdens de zwangerschap om lekker te gaan zwangerschapzwemmen maar ook na de zwangerschap lekker te gaan babyzwemmen tijdens de borstvoedingsperiode. Beide tankini's van Rosewater zijn uitgevoerd met deze borstvoedingsclips en in 2 mooie uitstralingen. Kortom een zeer hoge kwaliteit borstvoedingstankini waar je lang van kunt genieten.

 

Borstvoedingsbadpakken

Wil je je zwangerschapsbadpak ook gebruiken tijdens je borstvoedings periode? Dan heeft Rosewater daar het ideale model voor, deze is speciaal gemaakt om heerlijk te dragen tijdens de zwangerschaps en is uitgevoerd met borstvoedingsclips zodat hij heerlijk te dragen is tijdens de borstvoedings periode maar ook al tijdens je zwangerschap en zelfs na de borstvoedings periode.

Borstvoedingsbadmode online kopen

Je kunt bij ons op ieder moment van de dag en waar je maar bent online winkelen. Wij zijn 365 dagen in het jaar, 7 dagen per week en 24 uur per dag geopend. Online kopen is makkelijk, veilig en snel: Je kunt zonder reden makkelijk retourneren binnen 60 dagen en je kunt uit veel betaalmethode kiezen. zwangerschapslingerie en zwangerschapsbadmode op werkdagen besteld worden dezelfde dag verzonden, mocht een langere levertijd aangegeven staan wordt jouw bestelling zo snel mogelijk binnen de aangegeven levertijd verzonden. Je betaalt geen verzendkosten op bestellingen verzonden binnen Nederland. 
Bij vragen kan je contact met ons opnemen via onze chatfunctie op de site of via email en telefoon, je kunt bij ons rekenen op een topservice, met een hoge klantwaardering en altijd veilig winkelen door Webshop Keurmerk.
Heel veel winkelplezier in de ruime keuze zwangerschapsbadmode

Comfortabele BorstvoedingsTankini's en Badpakken - Specialist in Rosewater borstvoedingsbadmode