• Gratis verzending*
  • Ruime keuze tot cupmaat M
  • Andere maat proberen? Geen probleem!
  • Via Chat of Telefoon bereikbaar

Betaalmethoden bij Op en Top Zwanger

Bestellen bij OpenTopZwanger.nl staat voor snel, gemakkelijk en vooral veilig betalen en bestellen. U kiest zelf één van de onderstaande eenvoudige betaalmethoden tijdens de bestelprocedure. 
Voor sommige betaalmethoden wordt extra gerekend, als wij dit niet zouden doen zouden wij alle producten iets duurder moeten maken.

iDeal
iDEAL:
Als u bankiert via internet bij de Rabobank, ABN AMRO, SNS bank, Fortis of ING bank, kunt u via onze site op een veilige manier elektronisch de betaling van uw bestelling regelen. Een elektronische betaling via internet is te vergelijken met een PIN-betaling in een winkel. Na het plaatsen van uw bestelling, kiest u voor de betaalmethode iDEAL. Er opent zich een pagina waarin u de bank waarbij u online bankiert kunt selecteren. U volgt dan de procedure die u gewend bent met betalingen via internetbankieren. In principe wordt de betaling dezelfde werkdag nog verwerkt. Voor meer informatie klikt u op: iDEAL. Kiest u voor deze betaalmethode, dan kunnen wij uw bestelling direct na betaling in behandeling nemen.


Paypal / Creditcard:
PayPal is een online betaalservice waarmee u artikelen in online winkels kunt betalen. PayPal werkt met uw Creditcard (Discover, Maestro, MasterCard en Visa) of Bankrekening. Bij PayPal kunt u zich gratis  registreren. Bij bestellingen die worden betaald via paypal wordt 3,4% betalingstoeslag gerekend. PayPal e-mailadres voor betalingen: [email protected]


Creditcards
Creditcard:
U kunt uw bestelling betalen met behulp van uw Creditcard. Betalingen met Visa en Discover cradit kaarten wordt geregeld via PayPal. Betalingen met MasterCard, American Express en Maestro kunnen direct betaald worden. Bij bestellingen die worden betaald met uw Creditcard wordt 2 tot 3,4% betalingstoeslag gerekend.Bancontact / Mister Cash:
Bancontact / Mister Cash is de online betaalmethode voor onze Belgische klanten welke bij een van de volgende banken zijn aangesloten: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank of VDK Spaarbank. Bij bestellingen die worden betaald met Bancontact of Mister Cash wordt 1,2 % betalingstoeslag gerekend.


V Pay
SOFORT Banking:
SOFORT Banking is de online betaalmethode voor onze Duitse klanten. Bij bestellingen die worden betaald met uw Creditcard wordt 0,9% betalingstoeslag gerekend.


Afterpay Nederland:
‘AfterPay voert voor OpEnTopZwanger.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij OpEnTopZwanger.nl betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 150 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 250.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.’


Afterpay België:

AfterPay voert voor OpEnTopZwanger.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een betaaloverzicht van AfterPay via e-mail ontvangt om uw gekochte product(en) te betalen.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met AfterPay voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacystatement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen.  


Rebours
Rembours verzending:
Wanneer u een betaling wilt doen aan de chauffeur die uw pakketje komt brengen kan dit ook. U kunt kiezen voor een Rembours verzending, u ontvangt hiervoor natuurlijk Track en Trace gegevens.
Wij brengen € 24,95 in rekening voor een Rembours zending.Bankoverschrijving:
Wanneer u een betaling wilt doen via een bankoverschrijving dient u er rekening mee te houden dat het enkele dagen kan duren voor het bedrag op onze rekening verschijnt. U wordt per email geïnformeerd wanneer wij het betaalde bedrag hebben ontvangen.
Wij brengen geen extra kosten in rekening voor betalingen via Overboeking.

U kunt het bedrag van uw order overmaken naar:

Bank: Rabobank
T.n.v.: Xusto
Rekeningnummer: 15.08.13.740
IBAN: NL04 RABO 0150 8137 40  
BIC: RABONL2U

Gelieve in de omschrijving het ordernummer of factuurnummer te vermelden.Billink Achteraf Betalen:
Met Billink is het mogelijk om uw online aankoop via internet te doen en achteraf te betalen, Billink kijkt wel eerst naar eventuele openstaande bestellingen/betalingen en betaalgedrag in het verleden. Nadat u het product heeft ontvangen ontvangt u namens Billink een factuur en heeft u de mogelijkheid om deze binnen 14 dagen te betalen. Billink neemt daarmee de betaling over van Op en Top Zwanger.

Indien u niet binnen 14 dagen heeft betaald zal u een aanmaning ontvangen. Let er op dat dit extra kosten met zich mee kan brengen. Wanneer ook hier geen gehoor aan wordt gegeven zal Billink een incassobureau en/of deurwaarder inschakelen om het bedrag te incasseren. Dit kan hoge kosten met zich meebrengen.