60 dagen bedenktijd!
Grote cupmaten (t/m cup M)!
Gratis verzending *
Webwinkel KeurZwangerschapspanty's
0
60 dagen bedenktijd!
Grote cupmaten (t/m cup M)!
Gratis verzending *

Door Danielle van de Vlag (Puur van Geluk)

Feestje op komst? Dit zijn de leukste zwangerschapsjurkjes

Dat hoeft niet, want we hebben de mooiste feestelijke outfits voor je. Hierin kun je shinen en feesten. Enne … het zit allemaal als gegoten. Feestje op komst? Dit zijn de leukste zwangerschapsjurkjes.

 

 

Casual chique

 

Deze prachtige casual zwarte jurk van Noppies met 3/4 mouw heeft ook een chique uitstraling. Je kunt deze jurk namelijk perfect combineren met bijvoorbeeld een glanzende panty met glitters, een toffe blazer en met een mooie hak. Zo zie je er stralend uit en het zit ook nog eens lekker. Na het feestje kun je deze jurk ook perfect dragen met een spijkerjasje en een paar gave sneakers. Zo maak je de jurk juist weer sportief en heb je twee looks met hetzelfde jurkje. Maak diverse combinaties, zo hoef je namelijk niet veel zwangerschapskleding aan te schaffen.

 

 

Romantisch kant

 

Mag het ietsje meer zijn? De vrouwelijk zwarte jurk van Milker is gemaakt van zacht bamboe katoen en heeft kanten mouwen. Dit geeft een romantisch en feestelijk effect. Dit jurkje kun je perfect dragen voor elke gelegenheid. Het is feestelijk, romantisch, chique en stijlvol. Een musthave voor in je garderobekast. Combineer dit jurkje met een lichte kleur panty en een mooi subtiel hakje. Eventueel met een mooie effen sjaal te combineren die je over je schouders draagt, zodat je de kanten mouwen blijft zien. Een prachtig detail.

 

Summer feeling

 

Heb je in het voorjaar of in de zomer en bruiloft op de planning staan? Hellup …. Wat moet ik aantrekken? Maar wij weten het wel! De Mothers en Voque Zwangerschapsjurk Tara Floral is een topper voor een zomers feestje. Je komt helemaal in de vrolijke stemming met de prachtige bloemenjurk. De ideale jurk voor een gezellig feestje. Je kunt de jurk perfect combineren met een effen blazer als het nog wat fris is. En je maakt deze vrolijke outfit helemaal af met een mooie sandaal. Wel een sandaal waar je de hele dag op kunt lopen natuurlijk. ;-)

 

 

Stijlvol en trendy

 

Heb je een verjaardag, jubileum of ander gezellig feestje? Dan mag de Fragile Zwangerschapsjurk met Pink Dots niet ontbreken in je garderobekast. Dit jurkje is gemaakt van een heerlijk zachte en comfy stof en te combineren met een vest of jasje. Mooie panty eronder met een hip cowboylaarsje en klaar ben je! Let the party begin!

 

 

Heb jij binnenkort een feestje op de planning staan? Voor welke jurk kies jij? We zijn benieuwd, laat het ons weten!

 

 

Laat een opmerking achter

Opmerking

* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »