60 dagen bedenktijd!
Grote cupmaten (t/m cup M)!
Gratis verzending *
Webwinkel KeurZwangerschapspanty's
0
60 dagen bedenktijd!
Grote cupmaten (t/m cup M)!
Gratis verzending *

Door Danielle van de Vlag (Puurvangeluk.com)

Geniet nog even samen voor de baby er is.

Je hebt er maanden naar uitgekeken en je bent super benieuwd natuurlijk. Toch kan ik je, als ervaren mama, vertellen dat wanneer je kindje geboren is, het woord planning ook is geboren. Uiteraard heb je het er helemaal voor over maar toch is plannen niet altijd even leuk of spontaan. Voor elk uitje samen met je wederhelft is er oppas nodig! Dus geniet nog even van de tijd die jullie samen met z'n tweeën zijn zonder te hoeven plannen.
 

Samen genieten met z'n twee
 

Nog even optimaal van elkaar genieten voordat de baby komt zodat je uitgerust en als een sterk team er tegenaan kan. Dat klinkt toch super!? Tips voor een aantal leuke uitjes samen:
 

-   Een bioscoopje pakken is altijd gezellig en nu nog zo lekker relaxed zonder op de klok te hoeven kijken of onrust te hebben. 

-   Ga uit eten bij je favoriete restaurant waar je uren kan tafelen met je geliefde. Wie doet je wat? 

-   Ga er samen een paar dagen lekker tussenuit, kies voor een leuke stedentrip, een vliegvakantie of een autovakantie. Met een baby kan dat natuurlijk allemaal prima maar in het begin zal het daar niet van komen. 

-   Een dagje sauna is altijd een goed idee! Wel heel belangrijk is dat je de warmte goed kan verdragen en geen last moet hebben van een hoge bloeddruk.

-   Gewoon lekker uitslapen is al een verwenmoment op zich en zeker nu het nog kan! Genieten zonder gebroken nachten vol nachtvoedingen is toch heerlijk! Het zorgt er tevens voor dat je straks op en top uitgerust bent. 

-   Gezellig avondje vrienden bezoeken zonder babybedjes, luiers, en tassen vol spullen mee te hoeven nemen. Lekker genieten van elkaar. 

-   Shop till you drop! Shoppen is altijd een heerlijke bezigheid en zeker als je zonder kinderen kan winkelen en uren kan slenteren (als dat nog lukt natuurlijk). Je zal zien dat het (kleed)geld straks voor een groot gedeelte naar je kleintje gaat dus neem het er nog even van! Je verdient het!


Blijven genieten samen, ook als de baby er is 
 

Als je kindje er eenmaal is zal je zien dat je tijd anders ingedeeld gaat worden. Dat geeft natuurlijk niks, het is fantastisch om ouders te mogen worden! Ook al is plannen niet altijd even leuk of spontaan, doe het vooral wel! Even samen een paar dagen weg, lekker uit eten of een avondje met vrienden zonder kinderen doorbrengen als vanouds. Heerlijk, je laad er helemaal van op en kan er weer goed tegen als je eenmaal weer thuis bent. Investeer in elkaar, heb elkaar lief, je wordt er beide een gelukkige ouder van! ♥


 

Laat een opmerking achter

Opmerking

* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »