60 dagen bedenktijd!
Grote cupmaten (t/m cup M)!
Gratis verzending *
Webwinkel KeurZwangerschapspanty's
0
60 dagen bedenktijd!
Grote cupmaten (t/m cup M)!
Gratis verzending *

Door Op en Top Zwanger

10 cadeautips voor Sinterklaas of Kerst voor een zwangere vrouw

Het is alweer bijna zover. De gezellige en dure cadeautjesmaand komt er weer aan. 14 november komt sinterklaas naar ons land en voor je het weet is het kerst. Niet alleen kinderen verdienen leuke cadeautjes, maar als toekomstige ouders verdien je ook wel wat extra's !

Wat zijn nu leuke, originele of praktische cadeaus voor een zwangere vrouw of toekomstige ouders:


1) Een sexy lingeriesetje voor tijdens de zwangerschap en borstvoedingsperiode is een leuk en praktisch cadeau. Ze zitten comfortabel en geeft je zelfvertrouwen en een goed gevoel en natuurlijk geniet je partner stiekem ook een beetje mee ;)


2) Een weekendje weg of leuke activiteit. Een perfect cadeau voor toekomstige ouders om nog even heerlijk samen te genieten.


3) Een zwangerschapstankini of Badpak is een zeer handig en nuttig cadeau. Er is niks fijner als je even gewichtloos en vrij voelen in het water tijdens de zwangerschap en het is nog gezond ook. Na de bevalling kun je de zwangerschapstankini of zwangerschapsbadpak natuurlijk ook nog aan als je gaat babyzwemmen.


4) Een Boobytag is een leuke kleinigheid om borstontsteking te voorkomen tijdens de borstvoedingsperiode. Vooral de eerste week na de bevalling is al druk en verwarrend genoeg. Zo hoef je niet constant na te denken welke borst nu aan de beurt is.


5) Koop vast iets leuks voor de aankomende kleine of cadeaubon. 


6) Een zwangerschapssieraad of moedersieraad.  Zo heb je bv leuke voedingsarmbanden, zwangerschapsbellen, locket met geboortestenen of moeder en kindketting.


7) Lekkere producten. Veel zwangere vrouwen zijn dol op chocolade! Voor vrouwen die van wijn houden, zijn er heerlijke alcoholvrije wijnen, maar natuurlijk ook bier of bubbels. Buikencreme, badolie, massageolie, gezichtsmasker of voetenbad. Even ontspannen en je lekker verwennen. Echt een momentje voor jezelf kan al heel waardevol zijn.


8) Zwangerschapskleding. Hoe verder je in de zwangerschap komt, hoe meer waarde je hecht aan comfortabele kleding, waar je je prettig in voelt. Dit mag niet ontbreken!


9) Tijdschriften, films. Leuke dingen of activiteiten om te doen tijdens de laatste loodjes. Even ontspannen en toch lekker bezig zijn. Als je graag creatief bezig bent, kun je ook een mooie zwangere buik gipsen en mozaieken, haken of slabbers maken.


10) 9 maanden dagboek. Erg leuk om de unieke en mooie momenten vast te leggen tijdens je zwangerschap. Veel dingen onthoud je wel, maar soms vergeet je ook leuke details. 


Tegenwoordig zijn er genoeg leuke dingen te koop voor zwangere vrouwen of toekomstige ouders en voor elke portemonnee. We hopen dat jullie heerlijk verwend worden met sinterklaas of kerst, maar vooral genieten van de mooie, gezellige tijd samen. Fijne feestdagen gewenst!


 

Laat een opmerking achter

Opmerking

* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »