60 dagen bedenktijd!
Grote cupmaten (t/m cup M)!
Gratis verzending *
Webwinkel KeurZwangerschapspanty's
0
60 dagen bedenktijd!
Grote cupmaten (t/m cup M)!
Gratis verzending *

Door Danielle van de Vlag (Puur van Geluk)

Deze zwangerschapskleding mag niet ontbreken voor het najaar

Heerlijk natuurlijk, maar het is soms best wel lastig om uit te zoeken wat je echt nodig hebt. Je wilt ook weer niet te veel aanschaffen, omdat je het relatief maar kort aan kunt hebben. Het moet in ieder geval lekker comfortabel zitten, maar het mag er tegelijkertijd ook hip en trendy uitzien. Deze zwangerschapskleding mag niet ontbreken voor het najaar.

 

Back to basic

Het is belangrijk dat je enkele basis kledingstukken in je kledingkast hebt liggen of hangen. Vanuit daar kun je vaak van alles met elkaar combineren. Het is bijvoorbeeld handig als je een comfortabele broek en jeans, jurkje, jasje of blazer en enkele tops of shirts hebt. Met deze basis kun je gemakkelijk combineren. Draag een top met een blazer op een jeans voor een sportieve look en een jurkje voor een gezellig feestje. Combineer het als het frisser is met een blazer voor meer warmte en een vrouwelijke look. Maar ook een nette broek met een top en blazer is een must voor je kledingkast en om netjes voor de dag te komen. Dus shop die basis, zodat je kunt genieten van verschillende combinaties en elke dag een andere look and feel!

 

>>>5 Zwangerschapskleding tips die vrouwen laten stralen

 

Ondermode is een must

Niet alleen kleding is belangrijk voor de herfst, ook ondermode is een belangrijk onderdeel van je kledingkast. In de herfst en naar aanloop van de winter wordt het echt kouder. Daarom is comfortabele ondermode lekker cosy en warm. Lingerie zorgt ervoor dat je je vrouwelijk voelt, want dat is niet altijd wat je voelt, maar wel wat je graag wilt tijdens de zwangerschap. Een mooie kanten beha met een bijpassende slip is daarom altijd een goed idee! Kies voor een mooie voedingsbeha die je ook nog kunt gebruiken na de bevalling om je kleintje te voeden. En nee… deze zijn echt niet saai, maar juist supermooi en vrouwelijk!

 

Zachte avond/nachtmode

Nachtmode mag ook zeker niet ontbreken in je kledingkast voor het najaar. Een fijne joggingbroek met een heerlijke trui voor op de bank, maar ook een lekkere pyjama is een must als het weer kouder wordt. Een kamerjas schiet je even lekker aan over je pyjama als je er ’s nachts bijvoorbeeld uit moet om naar het toilet te gaan. Of om ’s morgens aan te trekken wanneer je eerst rustig wilt ontbijten. Het zit lekker, staat mooi en geeft je bovendien nog warmte ook. Wat wil je nog meer?

 

>>>Wil je meer nachtmode inspiratie?

Laat een opmerking achter

Opmerking

* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »