60 dagen bedenktijd!
Grote cupmaten (t/m cup M)!
Gratis verzending *
Webwinkel KeurZwangerschapspanty's
0
60 dagen bedenktijd!
Grote cupmaten (t/m cup M)!
Gratis verzending *

Door Danielle van de Vlag (Puur van Geluk)

Met deze comfortabele nachtmode kun je heerlijk je rust pakken

Met deze comfortabele, maar ook supermooie nachtmode gaat het je zeker lukken!

 

Zwangerschapstops

 

Nu we richting de zomer gaan is een zwangerschapstop ideaal! Het zit luchtig en comfortabel, waardoor je lekker kunt slapen en uitgerust wakker wordt. Er zit namelijk niets in de weg, want de zwangerschapstops zijn gemaakt van zachte stoffen en sommigen zijn zelfs geheel naadloos, waardoor je geen randen of naden voelt waarop je kunt gaan liggen. De zwangerschapstops zijn in verschillende soorten, kleuren en maten verkrijgbaar, dus er zit altijd wel een passende top voor je bij. Wil je na de bevalling borstvoeding geven aan je baby, dan zijn de voedingstops met voedingsclips ideaal. Deze clips kun je gemakkelijk met één hand openen, waardoor de borst vrijkomt en je gemakkelijk borstvoeding kunt geven.

 

Zwangerschapsnachtjurk

 

Naast comfort wil je er tijdens de zwangerschap natuurlijk ook sexy uitzien en dit uitstralen voor jezelf en naar je partner toe. Een zwangerschapsnachtjurk is dan de perfecte oplossing! De zwangerschapsnachtjurk ziet er vrouwelijk en sexy uit en zit bovendien als gegoten. Of je nu kiest voor een mooie zwarte nachtjurk, een kanten blauwe nachtjurk of een prachtige roze variant… je voelt je sowieso op-en-top vrouw in één van deze prachtige nachtjurkjes. Ook bij de nachtjurkjes kun je kiezen voor nachtjurkjes die voorzien zijn van een voedingsclip om, wanneer je kleintje geboren is, gemakkelijk borstvoeding te kunnen geven. De zwangerschapsnachtjurken zijn niet alleen tijdens de zwangerschap comfortabel, maar ook wanneer je bevallen bent van je kindje.

 

Zwangerschapspyjamabroek

 

Een zwangerschapspyjamabroek is altijd een must! Om even snel aan te schieten na het douchen, om lekker mee op de bank te ploffen of om gewoon een lekker pyjamadagje te houden. Je kunt de broeken combineren met een top die jij wenst en lekker vindt zitten. Ze zijn in verschillende soorten, kleuren en maten verkrijgbaar. Van korte short, lange broek tot aan driekwart pyjamabroek. Voor de zomer is een short ideaal en wanneer het wat frisser is, kies je voor een driekwart of lange pyjamabroek. Wat je ook kiest, ze zitten allemaal even comfortabel en lekker en zien er bovendien super stylish uit.

 

Zwangerschapspyjama

 

Wil je volledig in pyjama? Dat kan natuurlijk ook en is heerlijk om de avond in door te brengen. Het zit niet alleen lekker na een lange dag werken, de zwangerschapspyjama’s zien er ook nog eens heel fashionable uit. Daar mag je absoluut in gezien worden! De Lupoline Zwangerschapspyjama / Voedingspyiama Black Dots is bijvoorbeeld een prachtige pyjama die tevens ideaal is wanneer je borstvoeding wilt geven. Je hoeft dan niet de hele top uit te doen, maar kunt gemakkelijk voeding geven en de top aanhouden. Voor welke nachtmode kies jij?

 

 

Laat een opmerking achter

Opmerking

* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »