60 dagen bedenktijd!
Grote cupmaten (t/m cup M)!
Gratis verzending *
Webwinkel KeurZwangerschapspanty's
0
60 dagen bedenktijd!
Grote cupmaten (t/m cup M)!
Gratis verzending *

Door Danielle van de Vlag (Puurvangeluk.com)

5 Zwangerschapskleding tips die vrouwen laten stralen

De meeste zwangeren stellen dit moment zo lang mogelijk uit, maar toch geeft het je een goed gevoel als je er comfy en hip uitziet tijdens de zwangerschap. Want met deze 5 zwangerschapskleding tips straal je als nooit tevoren.

 

  1. Draag wat bij je past

 

Doe dit ten alle tijden! Je hebt er namelijk niets aan als je iets aantrekt wat je helemaal niet mooi vindt of niet lekker vindt zitten. Als je kleding draagt waar jij je prettig in voelt, voel je je goed van binnen en straal je dit ook uit van buiten. Blijf vooral bij jezelf en draag geen zwangerschapskleding waar je je niet lekker in en bij voelt. Of het nu een trend is of niet!

 

  1. Show je mooie buik

 

De tijd van zwangerschapskleding waar geen model in zit is gelukkig voorbij. Tegenwoordig is er namelijk superleuke zwangerschapskleding verkrijgbaar die je op en top laten stralen. Laat vooral ook je mooie buik zien, want daar mag je trots op zijn. Accentueer je buik met een mooi stretch jurkje waarin je buik mooi uitkomt of draag een mooie broek met een toffe top erop.

 

  1. Draag mooie lingerie

 

Investeer in mooie zwangerschapslingerie, want mooie lingerie laat je namelijk stralen. En dan hebben we het niet over lingerie die niet lekker en comfortabel zit, maar juist lingerie die mooi staat én lekker comfortabel zit. Wist je dat een vrouw met mooie lingerie zich ook meer vrouwelijk en sexy voelt? Dit is zeker tijdens de zwangerschap een belangrijk punt is, want dit gevoel is soms ver te zoeken met een dikke buik en weinig energie. Dus investeer in mooie lingerie om je weer te laten stralen. Enne… niet geheel onbelangrijk, je partner gaat ook stralen van mooie lingerie.

 

  1. Goede jeans

 

Naast investeren in mooie en comfortabele lingerie is het ook heel belangrijk om te investeren in een goede jeans. Een mooie jeans kun je namelijk zo lekker combineren met allerlei tops, blouses en blazers. Zowel in de zomer als in de winter. Je kunt met een jeans een sportieve, maar ook een klassieke look creëren en is perfect te combineren met wat je allemaal al in je kast hebt hangen. Combineer een jeans met een toffe sneaker of een mooi laarsje en in de zomer met een comfortabele sandaal of slipper. Met een goede jeans kun je allerlei combinaties maken om in te stralen.

 

  1. Accessoires maken je outfit compleet

 

Heb je een toffe outfit gekocht, dan maken accessoires het plaatje helemaal compleet. Kies bijvoorbeeld voor een fashionable tas, die je straks tevens als luiertas kunt gebruiken als je op pad gaat met je kindje. Ga voor een mooie zwangerschapsketting, kies voor hippe oorbellen, een armband, horloge en ga zo maar door. Dit maakt je outfit helemaal af of je geeft je simpele outfit juist een flinke upgrade.

 

Jij mag stralen!

Laat een opmerking achter

Opmerking

* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »