60 dagen bedenktijd!
Grote cupmaten (t/m cup M)!
Gratis verzending *
Webwinkel KeurZwangerschapspanty's
0
60 dagen bedenktijd!
Grote cupmaten (t/m cup M)!
Gratis verzending *

Door Danielle van de Vlag (Puur van Geluk)

Wist je dat zwanger zijn in de herfst voordelen heeft?

You are a Lucky Woman! Want wist je dat zwanger zijn in de herfst voordelen heeft? We leggen je uit wat de voordelen zijn.

 

Niet te warm en niet te koud

Zwanger zijn in de herfst is zo gek nog niet! Het is namelijk niet zo warm als in de zomer en het is ook nog niet zo vreselijk koud als in de winter. Je slaapt overigens meestal in de herfst ook beter dan in de zomer, omdat de temperaturen veel aangenamer zijn en je geen last hebt van warme nachten waarin je ligt te zweten.

 

>Deze zwangerschapskleding mag niet ontbreken voor het najaar

 

Warm, gezellig en knus

Nog een voordeel van zwanger zijn in de herfst, is dat het binnen lekker warm, gezellig en knus is. Dit nodigt sneller uit om op tijd op de bank te gaan rusten met een warm dekentje. In de zomer ga je meestal langer door, omdat de avonden langer licht zijn. Gun jezelf in de herfst juist die momenten om eerder te rusten, steek gezellig de kaarsjes aan en pak een kop thee erbij. Wie doet je wat?

 

Comfy outfits

En als je dan een heerlijk momentje voor jezelf neemt op de bank, hoort daar natuurlijk een comfy outfit bij. Je hoeft immers niet netjes gekleed te zijn als je ’s avonds lekker op de bank ploft. Juist niet! Hoe lekker is het om na een werkdag je zwangerschapskleding uit te trekken, een warme douche te nemen en in fijne en comfortabele kleding te chillen? Gewoon doen! Wij hebben heerlijke zwangerschapspyjama’s in het assortiment die eruit zien als een prachtig huispak.

 

>Meer zwangerschapspyjama ideeën? Check en laat je inspireren!

 

Je hoeft voorlopig niet in bikini

Als je een zomertype en gek op zwemmen bent is het misschien jammer. Maar als je zwanger of net bevallen bent in de herfst, hoef je niet direct bikiniproof te zijn als je dat niet wilt. De extra kilo’s die erbij zijn gekomen hoeven er namelijk niet per se direct af. Je hebt voorlopig nog de tijd om voor de zomer in shape te komen. Aan de andere kant mag je je vrouwelijke rondingen natuurlijk gewoon omarmen! Want niets is lekkerder en leuker dan met je zwangere buik of met je pasgeboren baby te gaan zwemmen. En met de badmode uit onze shop, ben je altijd bikiniproof!

 

Herfstwandelingen en mooie foto’s maken

Nog een voordeel van zwanger of bevallen zijn in de herfst, is dat het een prachtig seizoen is om lekker een rondje te wandelen en om ondertussen mooie foto’s te maken. Van je buik in mooie kleding, van je pasgeboren kindje of van jullie samen als kersvers gezin. De prachtige natuur, de kleuren van de bomen en de vallende bladeren zorgen voor bijzondere gekleurde plaatjes. Geniet van een mooie herfst!

 

Lees meer blogs en laat je inspireren!

Laat een opmerking achter

Opmerking

* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »