60 dagen bedenktijd!
Grote cupmaten (t/m cup M)!
Gratis verzending *
Webwinkel KeurZwangerschapspanty's
0
60 dagen bedenktijd!
Grote cupmaten (t/m cup M)!
Gratis verzending *

Door Danielle van de Vlag (Puur van Geluk)

Voordelen van zwangerschapsslips die over je buik vallen

Je alsmaar groter groeiende buik kan soms best in de weg zitten en zwaar zijn. Zeker tijdens de laatste loodjes van je zwangerschap. Soms zelfs zo zwaar, dat je last kunt krijgen van (lage) rug- en bekkenklachten. Dat is echt niet prettig en dit wil je natuurlijk graag voorkomen. En misschien hebben we de oplossing wel voor je. Dit zijn de voordelen van zwangerschapsslips die over je buik vallen. Lees en laat je inspireren!

 

Verschillende soorten zwangerschapsslips


Er zijn verschillende soorten zwangerschapsslips verkrijgbaar. De meeste modellen slips, shorts en strings voor zwangere vrouwen zijn laag ingesneden en vallen onder je mooie groeiende buik. Maar er zijn ook zwangerschapsslips die over je buik vallen. Deze bieden extra comfort tijdens de groei van je buik gedurende je zwangerschap. Klinkt comfy toch?

 

Voordelen van zwangerschapsslips die over je buik vallen


Het dragen van zwangerschapsslips die over je buik vallen is niet alleen heel comfortabel, ze hebben nog veel meer voordelen. We zetten de voordelen van zwangerschapsslips die over je buik vallen voor je op een rijtje.

  • Het is gemaakt van heerlijk zacht microfiber-materiaal.
  • Ze vallen over je buik heen en groeien mee met je buik.
  • Ze zorgen voor de perfecte ondersteuning van je buik en onderrug.
  • Ze zijn verkrijgbaar in verschillende merken, kleuren en maten, van S t/m XXL.
  • De zwangerschapsslip kan dag en nacht gedragen worden.

 

Zwangerschapsslipsdie over de buik vallen online kopen?

 

Dat kan! Want bij ons kun je op ieder moment van de dag en waar je maar bent online winkelen. Hoe fijn is dat? Hoef je niet met je dikke buik de winkels in om te passen, maar dit kun je gewoon lekker thuis op je gemak doen. We zijn 365 dagen in het jaar, 7 dagen per week en 24 uur per dag geopend. Online kopen is makkelijk, veilig en snel. Je kunt bovendien zonder reden makkelijk retourneren binnen 60 dagen. En wanneer je zwangerschapslingerie enzwangerschapsbadmode op werkdagen besteld, wordt het nog dezelfde dag verzonden. Tenzij er een langere levertijd op een product is. Dit wordt aangegeven bij je bestelling. Je betaalt geen verzendkosten op bestellingen verzonden binnen Nederland. Makkelijker wordt het niet!

 

Twijfel je of heb je advies nodig?

 

Soms is het best lastig om het juiste product te kiezen dat perfect bij jou past. Bij vragen kun je contact met ons opnemen via onze chatfunctie op de site of via email en telefoon. We helpen je graag met een passend advies. Je kunt bij ons rekenen op een topservice, met een hoge klantwaardering en altijd veilig winkelen door het Webshop Keurmerk dat we hanteren. We wensen je heel veel winkelplezier in onze ruime assortiment zwangerschapsslips!

>>>Jeanstrend 2023! Onze mooiste zwangerschapsjeans

>>>Lees meer inspirerende blogs

 

 

Laat een opmerking achter

Opmerking

* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »