60 dagen bedenktijd!
Grote cupmaten (t/m cup M)!
Gratis verzending *
Webwinkel KeurZwangerschapspanty's
0
60 dagen bedenktijd!
Grote cupmaten (t/m cup M)!
Gratis verzending *

Door Danielle van de Vlag (Puur van Geluk)

Jeanstrend 2023! Onze mooiste zwangerschapsjeans

De nieuwste fashion trend is onlangs bekend geworden. We gaan in 2023 namelijk vooral veel denim jeans zien. En laten de zwangere dames onder ons dit ook een fantastisch fashion item vinden om te dragen. Een zwangerschapsjeans zit namelijk zo lekker comfy, door de buikband rekt de stof goed mee en het staat ook nog eens vrouwelijk. Jeanstrend 2023! Onze mooiste zwangerschapsjeans.

 

Zwangerschapsjeans

 

Een zwangerschapsjeans is onmisbaar in de kledingkast van een zwangere vrouw. Het is een kledingstuk dat bij elke gelegenheid gedragen kan worden. Zowel sportief, casual als netjes. Je kunt een jeans perfect combineren met truien, vesten, blouses, blazers en topjes. Mix it and match it! Combineer de jeans met een sneaker en een sweater voor een sportieve look of ga voor een hakje of enkellaarsje voor een casual en vrouwelijke uitstraling. Spijkerbroeken en zwangerschapsjeans zijn in verschillende modellen en kleuren verkrijgbaar. Het leuke hiervan is, is dat je eindeloos kunt combineren om diverse looks te creëren.


Skinny jeans

 

Een broek die je zeker moet aanvullen in je kast is de skinny zwangerschapsjeans Britt van Noppies. Deze jeans zit heerlijk comfortabel om je benen en het is een 5-pocketmodel met aangesloten pijp. De jeans is voorzien van een verstelbare taille en jersey buikband voor comfort gedurende jouw hele zwangerschap. De perfecte fit voor hippe mama's (to be). Al vanaf de eerste weken van de zwangerschap te dragen. Een skinny jeans geeft je fashionlook en vrouwelijkheid een flinke upgrade!

 

>>>Kledingkast opruimen in 5 stappen

Slim fit jeans

 

De slim fit zwangerschapsjeans Mia van Noppiesis een broek met een diepblauwe kleur en een jersey buikband. De jeans is uitgevoerd als 5-pocketmodel en heeft een smalle pijp. Dankzij de verstelbare taille en de ondersteunde jersey buikband draagt de zwangerschapsbroek comfortabel van maand één tot en met negen.Zwangerschapsjeans Leah van Noppies is een zwarte broek met donkere bies en eveneens een slim fit 5-pocketmodel.Twee hele fijne basics voor in elke zwangerschapsgarderobe.

 

Straight jeans

 

Een toegankelijke jeanstrend voor dames in 2023. Vanaf dit najaar, tot zeker tot en met volgend jaar, hijsen we ons weer massaal in de jeans met rechte pijpen. De comfort zwangerschapsjeans Mena van Noppiesis zo’n topper! Deze jeans zit comfortabel door de elastan in de jeans. De jeans is een 5-pocketmodel met een rechte pijp en is voorzien van een verstelbare taille en jersey buikband. Een supermooie broek die zit als gegoten, je perfect kunt dragen met verschillende bovenkleding en je complete outfit doet sprankelen.

 

>>>Tips om kleding te kopen met een klein budget

 

Straight Plus jeans

Last but not least! De straightplus zwangerschapsjeans Mena van Noppiesis eveneens een spijkerbroek met rechte pijpen. De plus jeans zit comfortabel door de elastan en is speciaal ontworpen voor dames met een maatje meer. De jeans is een 5-pocketmodel en zit perfect van maand één tot en met negen door de verstelbare taille en buikband.Dit type jeans blijkt tijdloosen is dus een ware musthave voor je garderobe. We love denim jeans!

 

Wil je meer inspiratie? Lees de artikelen op ons blog!

 

 

Laat een opmerking achter

Opmerking

* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »