60 dagen bedenktijd!
Grote cupmaten (t/m cup M)!
Gratis verzending *
Webwinkel KeurZwangerschapspanty's
0
60 dagen bedenktijd!
Grote cupmaten (t/m cup M)!
Gratis verzending *

Door Danielle van de Vlag (Puur van Geluk)

Dingen die je mist van je zwangerschap na je bevalling

maar er zijn zeker dingen die je mist van je zwangerschap na je bevalling. Het is en blijft een bijzondere periode waaraan je vast nog eens terugdenkt.

 

Mooie bolle buik

Uiteraard mis je soms je mooie bolle buik. Ook al was het niet altijd even comfortabel, het was wel een prachtig gezicht, want je showde maar wat graag je mooie bolle buik in een leuk jurkje.

 

Schopjes en bewegingen

Zeker op het laatst tijdens je zwangerschap werd je baby steeds actiever in je buik. De schopjes en bewegingen waren altijd fantastisch om te voelen en soms zelfs ook om te zien. Het was een bijzonder gevoel dat je niet meer voelt na je bevalling en nog regelmatig mist.

 

Zwangerschapsmode

Misschien niet voor iedereen direct een gemis, maar zwangerschapsmode was toch ook wel weer heel fijn. Het zit lekker zacht en comfy en je kon je buikje lekker laten groeien zonder dat je kleding knelt of er iets in de weg zat.

 

Volle en glanzende haardos

Hormonen doen vervelende dingen met je tijdens de zwangerschap, maar ook hele mooie dingen, zoals een lekkere volle en glanzende haardos bijvoorbeeld. Na de bevalling valt je haar meestal behoorlijk uit. Dit hoort bij het ontzwangeren helaas. Dus je denkt vast nog regelmatig terug aan die mooie volle en glanzende haardos.

 

Stralende huid en gezicht

Hormonen konden tijdens de zwangerschap ook mooie dingen teweegbrengen. Een mooie stralende huid bijvoorbeeld. Tijdens de zwangerschap straal je vaak ook van oor tot oor en krijg je daar regelmatig complimentjes over. Je huid is na de bevalling vaak dof door slaapgebrek en de gebroken nachten.

 

Eten voor twee

Het is echt niet nodig om te eten voor twee tijdens de zwangerschap, maar wel iets waar je je gemakkelijk achter kon verschuilen. Na de bevalling wil je meestal weer snel op je oude gewicht zitten, waardoor je meer gefocust bent op wat je eet en de hoeveelheid die je eet, terwijl dit tijdens de zwangerschap veel minder van belang was. Want hey, je groeit toch wel door tijdens de zwangerschap.

 

Menstruatie

Na de bevalling komt het weer aardig snel op gang, de menstruatie. Sommige vrouwen ervaren behoorlijke klachten tijdens de menstruatie, waardoor ze regelmatig terugdenken aan de zwangerschap en de tijd dat ze niet menstrueerden. Dit kan af en toe zeker een gemis zijn.

 

Rustmomentjes

Tijdens de zwangerschap maakte je misschien sneller gebruik van rustmomentjes. Soms even liggen als je moe was, even een break als je zere en gezwollen voeten had of gewoon af en toe de boel de boel laten, omdat je geen energie meer had. Na de bevalling gaat alles gewoon door en zijn de rustmomentjes op één hand te tellen. Probeer ze toch gewoon regelmatig in te lassen, die rustmomentjes. Je hebt het zo hard nodig.

 

 

Laat een opmerking achter

Opmerking

* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »