60 dagen bedenktijd!
Grote cupmaten (t/m cup M)!
Gratis verzending *
Webwinkel KeurZwangerschapspanty's
0
60 dagen bedenktijd!
Grote cupmaten (t/m cup M)!
Gratis verzending *

Door Danielle van de Vlag (Puurvangeluk.com)

Zwangerschapsyoga

Nog meer genieten en tijd voor jezelf nemen is één van de bekendste goede voornemens. Zwangerschapsyoga is een perfecte aanvulling hierbij. Bewust worden en intens genieten van je kleine baby in je buik en vooral even tijd voor jezelf. Ga uitgerust en ontspannen het nieuwe jaar tegemoet! 


Stress tijdens de zwangerschap


Stress... bijna iedereen heeft er weleens mee te maken gehad. Als je zwanger bent is het raadzaam om zoveel mogelijk stress te vermijden. Als stress niet meer is dan een beetje gezonde spanning is er niks aan de hand. Zodra stress vervelende klachten veroorzaakt is het raadzaam een stap terug te doen of indien nodig aan de bel te trekken. Dat kan je natuurlijk zelf het beste inschatten wanneer dat nodig is. Stress kan een behoorlijke boosdoener zijn en invloed hebben op je gestel en is bovendien niet goed je baby, het kan zelfs de groei belemmeren. 
 

Stress veroorzaakt klachten


Gezonde spanning hebben we allemaal nodig om goed te kunnen functioneren. Maar wanneer stress vervelende klachten veroorzaakt is het niet meer die gezonde spanning die we nodig hebben. Stress kan verschillende vervelende (lichamelijke) klachten veroorzaken. Tijdens de zwangerschap heb je al je energie nodig om voor jezelf en je kleintje te zorgen en wil je natuurlijk zo min mogelijk klachten ervaren. Stress kan de volgende klachten veroorzaken:
 

-   Hoofdpijn
-   Rugpijn 
-   Slaapproblemen
-   Vermoeidheid
-   Maagklachten
-   Rusteloosheid
-   Spijsverteringsklachten
-   Snel geïrriteerd of gefrustreerd 
-   Vergeetachtigheid
-   Somber voelen
-   Concentratieproblemen


Zwangerschapsyoga 


Een perfecte oplossing om deze bovenstaande klachten te voorkomen of te verminderen/verbeteren is zwangerschapsyoga! Yoga betekent evenwicht en balans. Het herstelt de verbinding tussen lichaam en geest. Bij zwangerschapsyoga leer je ontspannen en bewust worden van je eigen ik. Soms is het lastig te ontspannen en over te geven aan je eigen gevoel. Tijdens een cursus zwangerschapsyoga ga je dit stap voor stap leren. Ademhalingsoefeningen leren je ontspannen en verbeteren je concentratie wat er tevens voor zorgt dat je beter je bevalling aankan. Geniet intens, ontspan en relax met een cursus zwangerschapsyoga!  

Tijdens de zwangerschapsyoga draag je natuurlijk een comfortabele yoga beha. 
 
 

Laat een opmerking achter

Opmerking

* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »