60 dagen bedenktijd!
Grote cupmaten (t/m cup M)!
Gratis verzending *
Webwinkel KeurZwangerschapspanty's
0
60 dagen bedenktijd!
Grote cupmaten (t/m cup M)!
Gratis verzending *

Door Danielle van de Vlag (Puurvangeluk.com)

Zwangerschapsbeha's en borstvoedingsbeha's

Dat het lekker en vooral comfortabel moet zitten is natuurlijk een pré. Niks is vervelender dan een beha dat niet lekker zit en zorgt voor irritaties. Tegenwoordig is zwangerschaps- en borstvoedingslingerie comfortabel en super hip! Welke beha kies jij tijdens de zwangerschap en het geven van borstvoeding?
 

Zwangerschapsbeha's

Waar let je op tijdens het kopen van een zwangerschapsbeha? Uiteraard moet de beha van top kwaliteit zijn en met een perfecte pasvorm. Kies een model dat bij jou past. Kijk naar kleur, cupmaat, merk maar het uiterlijk wil natuurlijk ook wat. Wil je een effen stof voor onder een strak shirt of ga je voor romantisch kant met strikjes? Hoe fijn is het als jij je tijdens de zwangerschap ook op en top vrouw mag voelen in mooie zwangerschapslingerie? Het mag gezien worden! Merken als Cake Lingerie, Cache Coeur en You Lingerie laten je stralen als zwangere vrouw! Draag een zwangerschapsbeha de hele dag door of tijdens de nachtrust. Ook tijdens de borstvoedingsperiode kan je de zwangerschapsbeha's perfect door dragen. 
 

Borstvoedingsbeha's 

De borstvoedingsbeha's in de online shop zijn leverbaar in cupmaten A tot en met M. Het assortiment bestaat uit diverse modellen zonder beugel of juist met flexibele beugel. Kies wat jij prettig vindt zitten. Dat borstvoedingsbeha's niet sexy zijn is niet meer van deze tijd! Prachtige kanten stoffen die heerlijk zacht en comfortabel zitten in de meest hippe designs en kleuren. Zelfs als je moeder bent en borstvoeding geeft mag je stralen in prachtige lingerie! Borstvoedingsbeha's zijn ook prima tijdens de zwangerschap te dragen. Ze zitten zo lekker comfortabel. Het voordeel van een borstvoedingsbeha is dat je ten alle tijden gemakkelijk je kindje kan voeden zonder dat er van alles in de weg zit en belemmerd. Enkel een clipje losmaken aan de voorkant van de bh maakt ruimte voor je baby om te drinken. Ideaal! 
 

Meegroeibeha's

Ideaal zijn de meegroeibeha's! Dat je cupmaat kan veranderen gedurende je zwangerschap is normaal. Wel is het prettig dat je niet om de zoveel tijd een nieuwe beha moet aanschaffen vanwege een grotere cupmaat. Ze zijn redelijk prijzig en je gebruikt ze over het algemeen niet heel lang door. De meegroeibeha's zijn een uitkomst en groeien met je cupmaat mee, vanwege de zachte en elastische stof. Je kan de meegroeibeha's gedurende je zwangerschap en tijdens de borstvoedingsperiode door dragen. 
 

Sport voedingsbeha's 

Voor de sportieve moeders onder ons is het super handig een sport voedingsbeha te dragen tijdens het sporten. Mocht je je baby meenemen naar de sportschool dan zijn de sport borstvoedingsbeha's een musthave zodat je je kleintje kan voeden op elk gewenst moment. Een sportbeha is heerlijk zacht en comfortabel en zorgt voor extra ondersteuning tijdens het sporten. 

 

*Uiteraard zijn alle beha's te combineren met een bijpassende slip, short of string. 


Laat een opmerking achter

Opmerking

* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »