60 dagen bedenktijd!
Grote cupmaten (t/m cup M)!
Gratis verzending *
Webwinkel KeurZwangerschapspanty's
0
60 dagen bedenktijd!
Grote cupmaten (t/m cup M)!
Gratis verzending *

Door Danielle van de Vlag (Puurvangeluk.com)

Zwangerschapsbadmode saai? Nee hoor, die is tegenwoordig echt über hip en trendy.

Zwanger zijn is het allermooiste wat er is. Je lichaam verandert en jij verandert mee ... je straalt van oor tot oor! Iedereen mag het weten, iedereen mag het zien!

Het is en blijft toch altijd weer een bijzondere belevenis. Met de zomer in aantocht wil je stralen, het liefst in luchtige zomerse jurkjes en met het zonnetje in het vooruitzicht hoort daar natuurlijk ook een bikini of badpak bij. Ik zie je denken maar jawel hoor, de badkleding voor zwangeren vrouwen is tegenwoordig echt über hip en trendy. Van comfortabel badpak met vrolijke kleurtjes en hip printje tot mooie afgewerkte bikini's en praktische tankini's. Je hoeft je buik niet langer te verbergen, wees trots en laat hem zien!

Zwangerschapsbadmode is ideaal voor (zwangerschaps)zwemmen. Het comfortabele van een zwangerschapsbadpak is dat het zit als gegoten, steun geeft en meegroeit met je buik en borsten. Ideaal! Ben je niet bang je buik te laten zien? Kies dan voor een super gave bikini met hip design. Het staat lekker zomers en je voelt je op en top vrouw. Een praktische tankini zit ertussen in. Je hebt het comfort van een badpak maar het gevoel als een bikini, het staat ook nog eens heel chique!


De zwangerschapstankini kan je dragen tijdens maar ook perfect na je zwangerschap. Het elastische soepele stofje laat je huid ademen en groeit met je buik en borsten mee, het rekt niet teveel uit waardoor je hem ook perfect na je zwangerschap met bijvoorbeeld babyzwemmen aan kan. De hippe kleurtjes en printjes van tegenwoordig zijn helemaal trendy. Geen saaie badmode meer maar badmode voor zwangere vrouwen die echt willen stralen! Er zijn zelfs hele handige borstvoedingstankini's en badpakken verkrijgbaar. Handig voor de vakantie als je lekker een dagje naar het strand wil en borstvoeding wil geven zonder dat je je gelijk in je bh of kleding moet hijsen. Het gemak van een badpak en het comfort van een voedingsbh. Dat wordt op en top genieten van zon, zee, strand en een heerlijk comfortabele zwangerschapsbadpak, bikini of tankini! Let the Summer begin please!! 

 

Laat een opmerking achter

Opmerking

* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »