60 dagen bedenktijd!
Grote cupmaten (t/m cup M)!
Gratis verzending *
Webwinkel KeurZwangerschapspanty's
0
60 dagen bedenktijd!
Grote cupmaten (t/m cup M)!
Gratis verzending *

Door Op en Top Zwanger

Zwangerschap ketting dragen?

Zwangerschapsketting als sieraad

 

Een zwangerschapsketting is een sieraad die in verschillende soorten, maten en materialen verkrijgbaar is. Het is een sieraad om je outfit helemaal compleet te maken en bovendien voel je je altijd extra vrouwelijk bij het dragen van mooie sieraden. Zeker tijdens de zwangerschap mag dit benadrukt worden. De collectie zwangerschapskettingen van Proud MaMa is tijdloos en heeft een luxe en trendy uitstraling voor de hippe en trendy mama's van deze tijd.

 

Positief effect

 

Het dragen van een zwangerschapsketting is niet alleen mooi, het schijnt bovendien een positief effect te hebben op je baby. (Dit is overigens niet bewezen.) Zo schijnt de zwangerschapsketting met een belletje een geluidje door te geven die de baby zou kunnen herkennen of horen. Dit zou rustgevend zijn voor de baby en een veilig gevoel geven. Vanaf een maand of 5 is het inwendige oor van de baby zover ontwikkeld dat het in verbinding staat met het zenuwstelsel. Je kunt de "bola" regelmatig over je buik rollen om het extra te stimuleren tijdens de zwangerschap. Maar je kunt deze ook cadeau geven aan iemand in je omgeving die een kindje verwacht. Het is een mooi gebaar en een prachtig aandenken. Er zijn zelfs vrouwen die de ketting na de zwangerschap op het kamertje van de baby hangen, dicht bij het bedje. Wanneer baby’s het geluid van het belletje van de ketting horen, schijnen ze dezelfde rust en veiligheid te voelen als in de tijd dat ze in de buik zaten.

 

Laat zien dat je zwanger bent

 

Een zwangerschapsketting is niet alleen mooi als sieraad, ook iedereen kan zien dat je zwanger bent als je het belletje van de ketting op je buik draagt. Een leuke bijkomstigheid, want je bent natuurlijk hartstikke trots op jouw zwangerschap. Met de sieraden van Proud MaMa laat je zien dat (aankomend) mama zijn mooi en bijzonder is!

 

Is een zwangerschapsketting veilig?

 

Het dragen van een zwangerschapsketting is niet gevaarlijk en wordt dan ook niet afgeraden. Twijfel je? Vraag dan even advies aan je verloskundige of gynaecoloog. In de laatste maand van de zwangerschap kan de baby lager liggen. En wanneer de zwangerschapsketting hoog hangt, zou dit de ligging van de baby kunnen beïnvloeden. Ook al is dit niet wetenschappelijk onderzocht of bewezen, overleg even met je verloskundige of gynaecoloog wat je het beste kunt doen in de laatste weken van de zwangerschap.

 

 

Laat een opmerking achter

Opmerking

* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »