Zwanger in jeans

Zwanger in jeans

Al bij 10 weken zwangerschap merkte ik dat mijn buik veranderde. Vooral ’s avonds na het eten had ik een soort opgeblazen gevoel. Steeds vaker betrapte ik me erop dat ik de knoop van mijn broek los had gemaakt om wat meer ruimte te hebben om te ademen.

Na het eten trok ik snel een joggingbroek aan en daarmee was het goed vol te houden.


Maar ja, dat is niet echt een optie voor wanneer je op je werk bent. Dus al vrij vlot ben ik op zoek gegaan naar mijn eerste positie-uitzet: positiejeans. Een positiebroek is een broek waar een tricot boord aan vastzit. Deze boord kan je over je buik heen trekken zodat de broek goed op zijn plaats blijft zitten en je geen last hebt van een knellende boord. Daarnaast hebben de broeken vaak een verstelbaar elastiek in de boord wat je de mogelijkheid geeft ook deze ruimer te maken.


Verstandig bij het uitzoeken van een positiebroek, is te bedenken dat je deze langere tijd zult dragen. Tijdens je zwangerschap, maar ook daarna wellicht nog even. Er zijn ontzettend veel leuke modellen positiebroeken te vinden. Jeans, leggings, treggings en pantalons in slimfit, skinny en straight fit uitvoering. Love2Wait, Mamaija, My Tummy en Noppies hebben in de ontwikkeling van de zwangerschapsbroeken hun best gedaan om je zwangerschap zo trendy, hip en comfortabel mogelijk te beleven!
 

De webshop www.opentopzwanger.nl laat je diverse stoere zwangerschapsjeans zien en ik ben dan ook ontzettend blij met de jeans van Noppies die op dit moment in mijn kast ligt. Het skinny model met stoere wassing is, op de elastieken boord en mijn dikke buik na, niet te onderscheiden van de reguliere jeans. Deze aanwinst wissel ik samen met een grijze zwangerschapsbroek af. Door ze te combineren met een aantal eenvoudige t-shirts (met voldoende rek) en leuke vestjes, kom ik de zwangerschap trendy en betaalbaar door! 
 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.