60 dagen bedenktijd!
Grote cupmaten (t/m cup M)!
Gratis verzending *
Webwinkel KeurZwangerschapspanty's
0
60 dagen bedenktijd!
Grote cupmaten (t/m cup M)!
Gratis verzending *

Door Danielle van de Vlag ( puurvangeluk.com)

Ben je Zwanger in het najaar en de winter? Wat is fijn om aan te trekken?

Zwanger in het najaar en de winter, wat trek je aan?

 

Ben je zwanger in het najaar en de winter, dan is het tijd om je kledingkast aan te vullen! Wat trek je aan? En hoeveel items heb je nodig om het najaar en de winter door te komen en verschillende kledingsetjes te kunnen maken? De tijd van slobberige kleding is voorbij, je mag stralen en er stijlvol uitzien met je mooie zwangere buik. We zetten inspiratie voor je op een rijtje, kijk wat je in je kast hebt liggen en vul het zo nodig aan, zonder dat je een hele nieuwe garderobe moet aanschaffen.

 

Kies voor aantal basis items

 

Het is wel prettig als de basis uit een aantal kledingstukken bestaat die je gemakkelijk kunt combineren. En al met een aantal items kun je goed uit de voeten. Kijk of je de volgende ondermode in je kast hebt liggen of vul het aan:

 

Natuurlijk is bovenmode net zo belangrijk in de winter. Heb je nog leuke items in je kast liggen? Zo niet vul aan:

  • vest en/of trui
  • 2 shirtjes
  • leren jasje
  • blouse
  • winterjas

Last but nog least! Vergeet ook een aantal setjes zwangerschapslingerieniet. Deze kun je natuurlijk het hele jaar door dragen en is niet specifiek gericht op de winter. Zorg voor een aantal basis items en een goede voedingsbeha die je kunt dragen tijdens je zwangerschap, maar ook wanneer de baby is geboren en je borstvoeding wilt geven.

 

Kom stijlvol voor de dag

 

Je hebt echt niet veel nodig om er elke dag stralend en stijlvol uit te zien tijdens je zwangerschap. Draag wat je lekker vindt zitten en waar jij je vooral goed en comfortabel in voelt. Draag je bijvoorbeeld niet graag jurkjes, koop dan een extra jeans of pantalon in een andere kleur. Door alle genoemde items met elkaar te combineren heb je iedere dag een andere look. Je kunt vestjes en jasjes ook gerust uit een gewone kleding collectie kopen en niet dicht dragen, maar open. Deze kun je na de zwangerschap ook nog perfect dragen.

 

Mixen en matchen

 

Heb je nog toffe items van de zomer liggen in je kledingkast? Deze kun je vast wel combineren met warme vestjes en colbertjasjes voor een winterse look. Vergeet ook een lekkere warme sjaal niet. Die geeft je outfit gelijk een oppepper en je krijgt het er lekker warm van. Je kunt ook verschillende kledingsetjes maken door het gebruik van verschillende accessoires en sieraden toe te voegen. Pimp je outfit door een tof tasje, een mooie riem of een prachtige ketting te dragen. Wissel ook gerust je pump in voor een sportieve sneaker of kies een stijlvolle laars die je outfit vrouwelijk maakt. Maak je stijl helemaal compleet en zie er stijlvol uit in het najaar en de winter.

Laat een opmerking achter

Opmerking

* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »