60 dagen bedenktijd!
Grote cupmaten (t/m cup M)!
Gratis verzending *
Webwinkel KeurZwangerschapspanty's
0
60 dagen bedenktijd!
Grote cupmaten (t/m cup M)!
Gratis verzending *

Door Danielle van de Vlag (Puurvangeluk.com)

Zwanger en stralen in mooie badmode

We hebben weer supermooie items voor je om te stralen in mooie badmode. Laat je inspireren. 

 

Zwanger in bikini 

 

Een bikini is altijd een goed idee in de zomer. Vind je het idee een beetje eng met je zwangere buik? Ben je gek! Je mag juist lekker stralen in een mooie zwangerschapsbikini en die prachtige buik moet/mag natuurlijk gewoon gezien worden. Weest trots op je buik en laat het anderen ook zien. Je kunt kiezen voor een veilig kleurtje, maar ook juist eens gaan voor een extra vrolijk detail en frisse zomerse kleuren. Kies waar jij je goed bij voelt! 

 

Comfortabel zwangerschapsbadpak 

 

Ga je toch liever op safe? Kies dan voor een prachtig en comfortabel zwangerschapsbadpak. Een badpak is anno 2019 echt niet meer stijf en tuttig, maar helemaal hip en trendy juist! Diverse mooie hippe modellen en kleuren passeren de revue. Het voordeel van een zwangerschapsbadpak is dat het lekker comfortabel zit en steun geeft aan je buik en borsten. De zwangerschapsbadpakken zijn zo gemaakt dat ze meegroeien met je buik en borsten, dus daar kun je de hele zomer wel mee vooruit. 

 

Stralen in een zwangerschapstankini

 

Een zwangerschapstankini kun je perfect dragen tijdens de zwangerschap, maar ook juist na de zwangerschap is dit een top item. Zo geniet je langer van de tankini. De stof is gemaakt van stretch, waardoor het rekbaar is en altijd goed zit. Ze zijn er in verschillende soorten, maten en designs. Het geef je buik net dat beetje extra steun en het is ook juist heel gemakkelijk wanneer je naar het toilet moet bijvoorbeeld. Je hoeft niet je hele badpak uit te trekken, maar enkel je broekje. Zeker wanneer je op het laatste moment van je zwangerschap zit is dit een uitkomst. 

Kies het model dat bij jou past en geniet van een mooie buik en een prachtige zomer! 

 

 

Laat een opmerking achter

Opmerking

* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »