60 dagen bedenktijd!
Grote cupmaten (t/m cup M)!
Gratis verzending *
Webwinkel KeurZwangerschapspanty's
0
60 dagen bedenktijd!
Grote cupmaten (t/m cup M)!
Gratis verzending *

Door Danielle van de Vlag (Puurvangeluk.com)

Zomerse alcoholvrije cocktails voor tijdens je zwangerschap

Maar wij hebben een supergoed alternatief. Deze lekkere zomerse alcoholvrije cocktails voor tijdens je zwangerschap zijn minstens zo lekker! It's cocktail o'clock!

 

Alcoholvrije cocktails


Vruchtensap, fris of water zijn een prima alternatief voor een borreltje als je zwanger bent of niet wilt drinken tijdens de borstvoedingsperiode. Maar is het niet veel leuker als je ook met een lekkere cocktail in je hand kunt proosten? Wel alcoholvrij natuurlijk! Het hoeft niet ingewikkeld te zijn om een superlekkere alcoholvrije cocktail te maken. Zo gepiept! 

 

Vitaminebommetje 


Je energie kan tijdens de zwangerschap wel een boost gebruiken. Maak een lekkere cocktail met verse vitamientjes. Doe een banaan, peer en een handje frambozen in de blender en vul aan met vers geperste sinaasappelsap. Even door elkaar shaken, schenk het in een mooi glas, aardbeitje op het randje van het glas en voilà... klaar is je vitaminebommetje!

 

Water met een smaakje  


Water saai? No way! Water is altijd lekker en nog gezond ook! Je moet tijdens de zwangerschap zorgen voor voldoende vocht dus kun je net zo goed een lekkere cocktail maken met water. Vul een cocktailglas met water, voeg schijfjes komkommer en verse frambozen toe. Hang een schijfje citroen aan de rand van het glas en doe er nog een rietje in voor de finishing touch! Water krijgt een frisse zomerse smaak en het ziet er gelijk lekker zomers uit! Je kunt ook perfect andere soorten fruit kiezen zoals kiwi, aardbeien of mango bijvoorbeeld. Voeg een blaadje verse munt toe en het genieten kan beginnen. 

 

Alcoholvrije sangria


Zitten je vriendinnen gezellig aan de sangria en mag jij toekijken met een sapje? Je kunt natuurlijk gewoon gezellig meedoen, maar dan alcoholvrij! Maak een suikerrandje aan de rand van je glas door het glas in een schoteltje met citroensap te dopen. Daarna draai je het glas rond in een bakje met kristalsuiker. Laat het glas even op de kop staan om te drogen. Wanneer het randje hard is doe je druivensap in het glas, voeg stukjes vers fruit toe, rietje erin en klaar ben je. Cheers! 

 

Apfelkorn, maar dan anders 


Het hoeft echt niet ingewikkeld te zijn een lekkere alcoholvrije cocktail te maken. Ben je een echte fan van Apfelkorn? De alcoholvrije variant is minstens zo lekker! Vul een glas met appelsap en mix het met ijsblokjes. Houd je van bubbels? Voeg dan een beetje spa rood aan het geheel toe. Ook mixen met cassis is superlekker! Schijfje appel op het randje van je glas en genieten maar. Kom maar op met die zomer! 

 

 

Laat een opmerking achter

Opmerking

* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »