60 dagen bedenktijd!
Grote cupmaten (t/m cup M)!
Gratis verzending *
Webwinkel KeurZwangerschapspanty's
0
60 dagen bedenktijd!
Grote cupmaten (t/m cup M)!
Gratis verzending *

Door OpEnTopZwanger

Wereld Borstvoedingsweek

Wereld Borstvoedingsweek
 

Deze week, van 1 t/m 7 augustus, is het Wereld Borstvoedingsweek. Als specialist in borstvoedingsbeha’s willen wij hier natuurlijk ook aandacht aan besteden door een blog over borstvoedingbeha's en leuke aanbiedingen!
 

Het thema van dit jaar is: 'Aan het werk met borstvoeding: het werkt!'
De meeste vrouwen gaan na hun kraamtijd weer aan het werk en is het soms best lastig om dat te combineren met borstvoeding geven. Er is al veel vooruitgang geboekt door extra pauzes, speciale ruimtes en soms flexibele/ aangepaste werktijden. Niet alleen de regels, maar ook goede producten dragen bij om prettig en snel borstvoeding te geven op het werk. Zoals een elektrische dubbelzijdige kolf, zoogcompressen en natuurlijk een goed aansluitende voedingsbeha.
 

Door een voedingsbeha hoeft u zich niet volledig te ontbloten. U klapt eenvoudig de cup naar beneden met de handige clips die met 1 hand te openen zijn. Zo kunt u weer snel aan het werk. Maar dat is natuurlijk niet het enige voordeel van een voedingsbeha. Hij geeft extra steun en is gemaakt van zachte, ademende stoffen, geen vervelende naadjes over uw borsten en past zich aan aan de groei van uw borsten.

Het is natuurlijk wel belangrijk dat u de juiste maat borstvoedingsbeha aanschaft, zodat u borsten niet worden afgekneld, maar ook niet te los zit en geen ondersteuning biedt. Het is echt een zoektocht naar de perfecte voedingsbeha met veel passen van verschillende merken, modellen en maten.  Lees ook onze blogs: “Zit je beha niet goed en comfortabel?” en “Hoe bepaal ik mijn beha maat?”
 

Beugel of niet?
Zeker als je grotere borsten hebt kan een beugelbeha erg prettig zijn voor de extra steun. Een goed passende beugelvoedingsbeha kan absoluut geen kwaad.
 

Wanneer schaf ik een voedingsbeha aan?
Er wordt veel gezegd dat je het beste na de bevalling en de week met stuwing een voedingsbeha kunt aanschaffen. Uit ervaring heb ik gemerkt dat dit toch echt heel persoonlijk is en iedereen daar een andere mening over heeft! Veel zwangere vrouwen willen het liefst niet de hele lade vol met dure zwangerschapslingerie en kiezen voor een voedingsbeha tijdens de zwangerschap. Dit kan meestal prima, want de beha’s zijn zo ontwikkelt om mee te groeien. Sommige vrouwen dragen juist liever zwangerschapsbeha’s, ook tijdens de borstvoedingsperiode. De een wil liever alle spullen al in huis hebben voor de bevalling en de ander speelt liever op safe en schaft ze pas aan na de bevalling.

Er is tegenwoordig genoeg keuze uit leuke, prettige en sexy zwangerschaps- en borstvoedingslingerie. Er zijn hele mooie beha’s die multifunctioneel zijn: zacht, zonder beugels, perfecte ondersteuning, voedingsclips en toch erg mooi. Te gebruiken voor de zwangerschap, nacht en perfect als voedingsbeha. Kijk nu snel op onze site voor leuke aanbiedingen op voedingsbeha’s!

Laat een opmerking achter

Opmerking

* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »