60 dagen bedenktijd!
Grote cupmaten (t/m cup M)!
Gratis verzending *
Webwinkel KeurZwangerschapspanty's
0
60 dagen bedenktijd!
Grote cupmaten (t/m cup M)!
Gratis verzending *

Door OpEnTopZwanger

Waarom u het beste een zwangerschapsbeha kunt dragen tijdens uw zwangerschap.

Waarom kunt u het beste een zwangerschapsbeha kopen tijdens uw zwangerschap

Gefeliciteerd! U bent zwanger en dat merkt u direct aan uw gevoelige borsten die als eerste gaan groeien. Daar zorgen uw zwangerschapshormonen wel voor! In de eerste maanden groeien en rijpen uw klieren en wordt er ook nog eens weefselvocht opgeslagen. Ook uw ribbenkast wordt breder door uw groeiende buik. Daarom is het belangrijk om een comfortabele en goed passende zwangerschapsbeha te dragen die goede ondersteuning biedt. Niet bij iedereen groeien de borsten enorm, soms maar een halve cupmaat, die vrouwen kunnen vaak ook wel zonder zwangerschapsbeha. Toch schaffen de meeste vrouwen wel een zwangerschapsbeha aan en later een voedingsbeha. Maar waarom?


>   Een zwangerschapsbeha heeft vaak geen beugels, dit zorgt ervoor dat de beha minder knelt onder  uw borsten en rond uw ribbenkast.

>   Een zwangerschapsbeha heeft ook vaak bredere bandjes en meer rijen haakjes, zodat de beha mee kan groeien met uw veranderende lichaam en betere ondersteuning bieden.

>   Een zwangerschapsbeha is gemaakt van rekbare en zachte stof, waardoor positielingerie vaak een cupmaat mee kan rekken. Daarom worden ze ook wel eens meegroeibeha genoemd. Nog een pluspunt zijn de zachte en gevoerde cups.

>   Besteedt u te weinig aandacht aan de veranderingen van uw borsten dan kan het zijn dat u later striae krijgt, doordat uw eigen beha te weinig ondersteuning biedt. Of dat u last krijgt van uw rug en schouders. Dit komt vooral voor bij vrouwen die al grote borsten hebben.

Omdat elke zwangerschap en elk lichaam anders is, kan het voorkomen dat u meerdere malen in uw zwangerschap op pad moet gaan voor een nieuwe, beter passende beha of zelfs uw eigen lingerie kunt blijven dragen. Daarnaast zijn de meningen ook verdeelt over het dragen van zwangerschapsbeha’s met beugel. Het is een fabel dat dit niet zou kunnen. U voelt zelf het beste aan wat prettig en comfortabel zit. Waar u goed op moet letten is dat een beha (met of zonder beugel) niet mag knellen. Als u gewend bent een beugelbeha te dragen kunt u dit ook tijdens je zwangerschap blijven doen.

Bezuinig niet op goede beha's want ze geven u een hoop comfort tijdens en na uw zwangerschap en kunt u een hoop problemen voorkomen. De laatste loodjes zijn al zwaar genoeg, dus zorg goed voor u zelf! Wilt u graag mooie en comfortabele positielingerie kopen voor een zachte prijs dan bent u bij OpEnTopzwanger aan het juiste adres!

 

Laat een opmerking achter

Opmerking

* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »