60 dagen bedenktijd!
Grote cupmaten (t/m cup M)!
Gratis verzending *
Webwinkel KeurZwangerschapspanty's
0
60 dagen bedenktijd!
Grote cupmaten (t/m cup M)!
Gratis verzending *

Door Danielle van de Vlag (Puur van Geluk)

Waarom is het dragen van voedingskleding zo handig?

Je koopt en draagt tijdens de zwangerschap zwangerschapskleding wanneer je eigen kleding niet meer lekker zit. Maar wist je dat je naast zwangerschapskleding ook heel goed voedingskleding kunt dragen tijdens de zwangerschap? Waarom is het dragen van voedingskleding zo handig, ook tijdens de zwangerschap? Dat gaan we je uitleggen.

 

Voedingskleding, wat is het eigenlijk?

Voedingskleding is net als zwangerschapskleding lekker comfortabel om te dragen. Het bijkomende voordeel van voedingskleding is dat het voorzien is van de zogeheten voedingsclips. Deze clips kun je gemakkelijk losmaken zodat de borst vrijkomt wanneer je je bijvoorbeeld je baby borstvoeding wilt geven. Zo hoef je niet je hele bovenlijf volledig te ontbloten om je kindje borstvoeding te kunnen geven.

 

Wanneer draag je voedingskleding?

Het dragen van voedingskleding is ideaal na de bevalling om je baby borstvoeding te kunnen geven zonder veel gedoe. Maar ook tijdens de zwangerschap is voedingskleding goed te dragen, want het zit heerlijk comfortabel en bovendien kun je het langer door dragen en dus scheelt het in je portemonnee. Je draagt het immers allemaal maar tijdelijk. Het is bijvoorbeeld ook handig om voedingskleding te dragen wanneer je zoogcompressen gebruikt tijdens de zwangerschap. Want ook tijdens de zwangerschap kan er altijd een beetje vocht uit je tepel komen, omdat je borsten zich aan het voorbereiden zijn op borstvoeding. De zoogcompressen vangen het vocht, zodat je kleding droog blijft. Je kunt de zoogcompressen gemakkelijk plaatsen en vervangen door de clip van het kledingstuk te openen.

 

Tip: wil je een geheugensteuntje om te weten bij welke borst je geëindigd bent met voeden? De boobytags zijn dan zeker een must!

 

Verschillende soorten voedingskleding

Voedingskleding is in verschillende soorten en maten verkrijgbaar, denk bijvoorbeeld aan:

 

~ leuke voedingstops

~ mooie voedingsjurkjes

~ comfortabele voedingsbeha’s

 

Superhandig en o zo comfy! Je hebt echt geen hele nieuwe garderobe vol voedingskleding nodig, want al met een aantal basis items kun je goed combineren met de zwangerschapskleding die je al hebt hangen in je kledingkast.

 

Voedingskleding online kopen

Wij hebben een ruim assortiment voedingskleding. Je koopt gemakkelijk, veilig en snel online je voedingskleding. Past de voedingskleding die je besteld hebt niet, dan kun je eenvoudig retourneren binnen 60 dagen. Je betaalt geen verzendkosten op bestellingen verzonden binnen Nederland, profiteert van topservice met een hoge klantwaardering en kunt altijd veilig winkelen door middel van een beveiligde verbinding en aansluiting bij Webshop Keurmerk. Heb je nog vragen, dan kun je contact met ons opnemen via onze chatfunctie op de site of via email en telefoon.

Laat een opmerking achter

Opmerking

* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »