60 dagen bedenktijd!
Grote cupmaten (t/m cup M)!
Gratis verzending *
Webwinkel KeurZwangerschapspanty's
0
60 dagen bedenktijd!
Grote cupmaten (t/m cup M)!
Gratis verzending *

Door OpEnTopZwanger

Vaderdagcadeau

Vaderdagcadeau
 

Niet alleen moeders zijn superhelden, ook de vaders kunnen er wat van!
 

Als echte mannen zorgen zij ervoor dat er geld in het laatje komt en als ze dan thuis komen, willen de vrouw en vooral de kinderen  graag alle aandacht. Vaak moet er in de vrije uurtjes ook nog wat aan het huis gedaan worden of geklust.

Een drukke baan, de drukte thuis en ook nog ergens tijd voor jezelf vinden? Voor veel werkende vaders is het flink plannen, afstemmen, schipperen en combineren.
 

Maar het mooiste aan alles is dat de vaders vaak hun mannelijkheid laten varen en er alles aan doen om hun kinderen gelukkig te maken. Zoals:
 
- Paardje rijden
- Doktertje spelen
- Knutselen
- Nagels lakken en opmaken
- Theekransjes
- Hun speelgoed maken
- Lekker gek doen
- Spelen tot ze erbij neervallen
- Overal naartoe dragen als de kids moe zijn
 

Maar als de vaders dit allemaal gedaan hebben dan is er natuurlijk geen ruimte meer om natuurlijk spontaan een cadeau voor moederdag te halen. Tja, best lastig om elk jaar weer nieuwe inspiratie te vinden. Moeders houden toch het meest van de zelfgemaakte dingen voor hun kinderen? Ben jij ook zo’n moeder die elk jaar een praktisch cadeau krijgt? Zoals een boormachine, koffiezetapparaat of een BBQ?
 

Dan wordt het dit jaar eens tijd dat jij je man / vader ook eens een cadeau geeft waar jij wat aan hebt! Nu denk je misschien waar maak ik mijn man en mijzelf nu blij mee?
Tip: een mooi en sexy lingeriesetje natuurlijk.


Krijgen jullie je eerste kindje dan is het zeker lekker om nog even van elkaar te genieten. Maar ook als je al kinderen hebt, is het fijn om ook tijd met elkaar door te brengen. Dus grijp je kans en bestel nog snel dat ene mooie setje! Dan wordt jouw vaderdag op 21 juni 2015 een zeer geslaagde dag!

Laat een opmerking achter

Opmerking

* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »