60 dagen bedenktijd!
Grote cupmaten (t/m cup M)!
Gratis verzending *
Webwinkel KeurZwangerschapspanty's
0
60 dagen bedenktijd!
Grote cupmaten (t/m cup M)!
Gratis verzending *

Door Danielle van de Vlag (Puurvangeluk.com)

Top 5 leukste kerstcadeaus voor zwangere vrouwen

En bij kerst hoort lekker eten, gezellig samen zijn en natuurlijk mooie kerstcadeaus onder de kerstboom. Check deze 5 leukste kerstcadeaus voor zwangere vrouwen!

 

1. Voel je vrouwelijk in mooie lingerie  

 

Mooie lingerie is voor elke vrouw belangrijk en zeker tijdens de zwangerschap is mooie lingerie van belang. Wanneer je mooie zwangerschapslingerie draagt, voel je je vrouwelijk en sexy. Iets wat je soms gedurende je zwangerschap even kwijt bent. Maar hey, je bent echt mooi! En je kunt het nog completer maken door prachtige lingerie te dragen. Geef je partner een hint mocht hij nog op zoek zijn naar een mooi cadeau voor jou onder de boom. 

 

2. Badmode voor zwangere vrouwen 

 

Niet alleen in de zomer draag je badmode, ook in de winter is badmode een must. En zeker tijdens de zwangerschap wanneer je lekker wilt blijven bewegen door bijvoorbeeld baantjes te trekken in het zwembad. Badmode kun je gedurende je hele zwangerschap dragen, maar ook na de zwangerschap uiteraard. Wanneer je bijvoorbeeld lekker wilt gaat zwemmen met je baby. Badmode is het ideale geschenk om te vragen voor onder de kerstboom. 

 

3. Comfortabele nachtmode 

 

Niets is lekkerder dan 's avonds lekker op de bank te ploffen na een lange werkdag. Waarin kun je dit nu het beste doen dan in comfortabele nachtmode? Tegenwoordig ziet nachtmode er supermooi en vrouwelijk uit. Bovendien kun je kiezen uit nachtjurkjes, shirts, maar ook heerlijk zachte en comfortabele pyjama's zijn verkrijgbaar. 

 

4. Stralen in mooie zwangerschapsmode  

 

Niet alleen tijdens de kerst wil je er op je best uitzien, ook na de feestdagen mag je stralen in prachtige zwangerschapsmode. Wat dacht je van een heerlijke comfy zwangerschapsbroek met een hip en trendy shirt met printje? Of wat dacht je van een prachtig jurkje voor net dat beetje extra vrouwelijke gevoel? Durf ook gerust eens wat anders te dragen dan je gewend bent. Wedden dat je verrast bent! 

 

5. Boobytags helpen je herinneren  

 

Dit is het perfecte cadeau om te vragen voor onder de kerstboom! Boobytags helpen je herinneren uit welke borst je als laatste borstvoeding hebt gegeven aan je baby of met welke kant je weer moet beginnen met voeden. Soms ben je het gewoonweg kwijt, geef gerust hormonen de schuld! ;-) De boobytags helpen je een handje en zijn het perfecte en nuttige cadeau voor onder de kerstboom. Ze zijn in verschillende kleuren en motieven verkrijgbaar, passend bij elke outfit!

Heb je geen idee wat je een moet vragen of wat je wilt geven aan een zwangere vrouw voor kerst? Een cadeaubon is ook altijd een goed idee! Kan ze lekker zelf iets leuks kopen. Geniet van een heerlijke kerst!

 

 

 

Laat een opmerking achter

Opmerking

* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »