60 dagen bedenktijd!
Grote cupmaten (t/m cup M)!
Gratis verzending *
Webwinkel KeurZwangerschapspanty's
0
60 dagen bedenktijd!
Grote cupmaten (t/m cup M)!
Gratis verzending *

Door Danielle van de Vlag ( puurvangeluk.com)

Top 5 beste Voedingsbeha's

Top 5 beste Voedingsbeha’s

 

Een voedingsbeha is een must wanneer je borstvoeding wilt geven aan je kindje. Alleen het kopen van een voedingsbeha is soms best lastig. We hebben de top 5 beste voedingsbeha’s voor je om de keuze wellicht iets makkelijker te maken. Top 5 beste Voedingsbeha’s

1. Meegroeibeha Sugar Candy Black

 

In de top 5 beste voedingsbeha's staat deze hele mooie en zeer populaire zwangerschapsbeha van het merk Cake Lingerie. De Sugar Candy Black. Deze comfortabele meegroei/voedingsbeha is populair vanwege de verschillende maatvoeringen en is zelfs verkrijgbaar voor de grotere maten. Deze voedingsbeha heeft voorgevormde cups en is helemaal naadloos, waardoor het lekker comfortabel aanvoelt en bovendien perfect in de nacht te dragen is.

 

2.Voedingsbeha Dark Croissant

 

De voedingsbeha Dark Croissant is een bestseller, is veelzijdig en geschikt voor elke dag. Een aanrader voor vrouwen met gevoelige borsten. Het is een comfortabele voedingsbeha die zit als gegoten. De zwangerschapsbeha heeft een zilveren sieraad tussen de cups en maakt hem daardoor extra vrouwelijk. Deze beha biedt goede ondersteuning door de flexibele beugels en heeft nog een extra detail namelijk de trapjes in de schouderband! Dit zorgt ervoor dat de bandjes op de plek blijven zitten en niet afzakken.

 

3. Voedingsbeha Black Mousse

 

Voedingsbeha Black Mousse is de perfecte beha voor zwangere vrouwen met een smallere omvang vanaf omtrek 65 en cupmaat A tot omtrek 85 en cupmaat F. Deze stoere voedingsbeha met polkadot print heeft licht voorgevormde cups met een schattige polkadot print, satijnen details en is laag ingesneden. Met deze voedingsbeha voel je je super vrouwelijk. De cups zijn gevoerd met zacht modal, katoen, elastaan en een foamlaag. Deze voedingsbeha heeft geen beugels, maar biedt voldoende ondersteuning door de katoenen belijning en stevige, wijde schouderbandjes. 

 

4. Voedingsbeha Rose Mousse

 

We hebben nog een prachtige voedingsbeha met een smallere omvang. De schattige Rose Mousse borstvoedingsbeha met polkadot print en satijnen details. Ook deze borstvoedingsbeha is geschikt voor vrouwen met een smallere omvang met een omtrek van 65 en begint bij cupmaat A tot een omtrek van 85 met cupmaat E. Deze beha heeft een licht voorgevormde cup met een schattige polkadot print en satijnen details en is laag ingesneden. Ook deze cups zijn gevoerd met zacht modal, katoen en elastaan. De kleur is vrouwelijk en bovendien is deze ook weer perfect te combineren met de Rose Mousse slip.

 

5. Sport voedingsbeha Orange Zest

 

Voor de sportieve en actieve zwangere dames onder ons, de Sport voedingsbeha Orange Zest is een comfortabele voedingsbeha met clips. Deze sport voedingsbeha geeft optimale ondersteuning en houdt de borsten op zijn plek, ongeacht welke maat je hebt. Ideaal tijdens het sporten, wandelen of andere activiteiten. Deze voedingsbeha heeft flexibele beugels, katoenen belijning in de cups, racing rugbanden, die ook als gewone schouderbanden te dragen zijn. Bovendien heeft de sport voedingsbeha clips om eenvoudig borstvoeding te geven.De sport voedingsbeha is niet alleen functioneel, maar ook comfortabel door de naadloze, voorgevormde cups, wijdere schouderbanden (om de druk te verlichten), stretchstof met ademende inzetstukken en een tussenlaag om wrijving te voorkomen. Een comfortabele kleurrijke sport voedingsbeha voor de actieve zwangere vrouw!

Laat een opmerking achter

Opmerking

* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »