60 dagen bedenktijd!
Grote cupmaten (t/m cup M)!
Gratis verzending *
Webwinkel KeurZwangerschapspanty's
0
60 dagen bedenktijd!
Grote cupmaten (t/m cup M)!
Gratis verzending *

Door Danielle van de Vlag (Puurvangeluk.com)

Tips voor het kopen van zwangerschapsbadmode

Tijdens de zwangerschap wil je natuurlijk ook kunnen stralen op een zomerse warme dag. Een dagje naar het strand, een duik in het zwembad of gewoon lekker in de achtertuin. Zwangerschapsbadmode is dan zeker een must. En gelukkig tegenwoordig super hip en trendy! We hebben een aantal tips voor het kopen van zwangerschapsbadmode voor je. 

 

De perfecte pasvorm 


Er zijn uiteraard diverse soorten en maten zwangerschapsbadmode verkrijgbaar. Laat je goed adviseren of zorg dat je juiste maten hebt wanneer je online gaat shoppen. Kijk even bij de matentabel op de site voor de juiste omvang en maten. Niks is vervelender wanneer badkleding te los of juist te strak zit. Het moet lekker comfortabel aanvoelen. Tenslotte groei je nog lekker door dus het mag niet knellen. 

 

Wordt het een bikini, tankini of badpak?


Voor iedereen persoonlijk, vind je een bikini, tankini of badpak prettig? Je kunt kiezen uit verschillende modellen, kleuren en motieven. Een badpak is gemaakt om mee te groeien met je buik en geeft tegelijkertijd steun aan je buik. Kies je liever voor een tankini? Dat kan ook, het topje zit los van het broekje en is bijvoorbeeld ideaal wanneer je naar het toilet moet, niet alles hoeft uit. Ben je trots op je buikje en wil je iedereen je mooi buik showen? Kies dan voor een bikini. Ook deze zijn verkrijgbaar in diverse soorten, maten en motieven. Kies wat het beste bij jou past. Of misschien kies je wel meerdere soorten, om af te kunnen wisselen. 

 

Borstvoedingstankini's en badpakken 


Zwangerschapsbadmode is ook prima te dragen na de bevalling. De stof is elastisch en zeker in het begin kun je deze badmode nog prima door dragen. Wat ook erg handig is, is een borstvoedingstankini of badpak. Juist wanneer je borstvoeding geeft aan je kleintje is dit ideaal. Je hoeft niet alles uit te trekken wanneer je borstvoeding wilt geven, maar enkel een voedingsclip los te maken zodat je baby kunt drinken en jij niet alles uit hoeft te trekken. Een tankini geeft tevens steun aan je buik door de stof die over je buik zit en het staat ook nog eens erg hip en trendy! 

 

Verschillende modellen, kleuren en motieven


Er zijn onwijs veel modellen, kleuren en motieven verkrijgbaar. Houd je van een effen kleurig badpak of mag het iets gewaagder? Tegenwoordig is zwangerschapsbadmode super hip en trendy. Geen modelloze badmode, nee ... juist super trendy! Streepjes, vrolijke kleurtjes en prachtige details sieren de badmode. Tropische bloemenprints, grafische prints en all-over dots zijn helemaal hip voor aankomende zomer. Kies welke het beste bij jou past. 

Laat het mooie weer maar komen! 

 

 

Laat een opmerking achter

Opmerking

* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »