60 dagen bedenktijd!
Grote cupmaten (t/m cup M)!
Gratis verzending *
Webwinkel KeurZwangerschapspanty's
0
60 dagen bedenktijd!
Grote cupmaten (t/m cup M)!
Gratis verzending *

Door Danielle van de Vlag ( puurvangeluk.com)

Tips voor het kopen van een fijne comfortabele ZwangerschapsPyjama

5 Tips voor het kopen van een fijne en comfortabele Zwangerschapspyjama

 

Ben je zwanger en op zoek naar een fijne en comfortabele zwangerschapspyjama? Eentje om heerlijk in het najaar en in de winter mee op de bank te ploffen? Of waar je juist goed in kunt bewegen? We hebben 5 tips voor je om een fijne en comfortabele zwangerschapspyjama te kopen. Check it out!

 

1. Koop de juiste maat

 

Het is heerlijk om een pyjama aan te trekken die zit als gegoten. Zeker met een dikke buik is dit een must! Een beetje steun aan je zwangere buik is wel fijn, maar een zwangerschapspyjama moet ook weer niet te strak zitten. Je buik gaat nog groeien, dus zorg voor een beetje extra groeiruimte. Kies je voor een pyjamajurkje of ga je voor een pyjamabroek met een pyjamatop?

 

2. Kies voor een elastische en comfortabele stof

 

Kijk ook naar de stof wanneer je een zwangerschapspyjama koopt. Is het elastisch, lekker warm en zit er niets in de weg? Het is namelijk vervelend als je op de bank zit of ligt en je pyjama knelt of er vervelende naadjes in de pyjama zitten die je op de huid gaan irriteren. Pas de pyjama eerst om te voelen of het lekker zit voordat je het koopt. Elastische stof zorgt ervoor dat er nog rek in zit en omdat je lichaam nog groeit is het wel zo handig als er wat extra nog ruimte over is.

 

3. Blijf bij je eigen stijl

 

Zwanger zijn is een bijzondere periode. En laten we eerlijk zijn, in deze periode voel je je niet altijd even vrouwelijk. Maar als je een mooie set zwangerschapslingerie aan hebt en een fijne zwangerschapspyjama draagt, voel je je gelijk een stuk vrouwelijker.Het is vooral belangrijk dat je je eigen stijl kiest die bij je past en waar jij je lekker in voelt. Je mag, zeker in de zwangerschap, gezien worden!

 

4. Koop minimaal 2 zwangerschapspyjama’s

 

Een goede zwangerschapspyjama zit zo comfortabel en lekker dat je deze het liefst de hele week draagt in de avond en nacht. Het is daarom aan te raden zeker minimaal 2 zwangerschapspyjama’s aan te schaffen. Ligt er eentje in de was, dan heb je er altijd nog een extra. Enne… het is ook weleens leuk om te kunnen veranderen en niet alle dagen dezelfde pyjama te dragen, toch?

 

5. Ook na de zwangerschap te dragen

 

Koop, zeker naarmate de zwangerschap vordert, een zwangerschapspyjama die je ook gemakkelijk door kunt dragen en zelfs kunt dragen na de zwangerschap en bevalling. Er zijn bijvoorbeeld speciale zwangerschapspyjama’s met knoopjes verkrijgbaar, die je gemakkelijk kunt openen wanneer je je baby borstvoeding wilt geven. Ideaal!

Laat een opmerking achter

Opmerking

* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »