60 dagen bedenktijd!
Grote cupmaten (t/m cup M)!
Gratis verzending *
Webwinkel KeurZwangerschapspanty's
0
60 dagen bedenktijd!
Grote cupmaten (t/m cup M)!
Gratis verzending *

Door Danielle van de Vlag (Puur van Geluk)

Proost op een bruisend Oud & Nieuw met deze zwangerproof drankjes

Het einde van het jaar is in zicht en dat betekent dat we weer mogen toosten op het afgelopen jaar en vooral op het nieuwe jaar dat voor ons ligt! Dit doen we meestal met een lekkere bubbel, cocktail of ander drankje. En het goede nieuws is dat er ook heerlijke alcoholvrije drankjes zijn die zwangere vrouwen kunnen drinken, zodat ze gezellig kunnen meeproosten op een mooi nieuw jaar! Proost op een bruisend Oud & Nieuw met deze zwangerproof drankjes.

 

Cocktail wordt mocktail

 

Het belangrijkste verschil tussen een cocktail en een mocktail is de aanwezigheid van alcohol. Een cocktail is een drank die bestaat uit verschillende ingrediënten, waaronder een alcoholische drank als basis, zoals wodka, ginen tequila. Naast de alcoholische ingrediënten bevatten cocktails vaak ook verschillende vruchtensappen, siropen en andere smaakstoffen.

 

Een mocktail is een niet-alcoholische drank, maar ziet er toch uit als een feestelijke cocktail. Het is ideaal voor mensen die geen of minder alcohol willen nuttigen en het is een uitkomst voor zwangere vrouwen die ook graag feestelijk willen proosten, bijvoorbeeld tijdens Oud & Nieuw.

 

Gembermocktail it is!

 

Ben je gek op gember of een pittige smaak? Dan is de gembermocktail echt iets voor jou! Mix bruisend water met verse gember of gembersiroop en voeg er een klein beetje geperst citroensap aan toe voor de frisse smaak. Garneer het drankje met een schijfje citroen en een klein takje munt. Deze mocktail geeft je een energieke start van het nieuwe jaar. Wist je trouwens dat gember goed werkt tegen zwangerschapsmisselijkheid?

 

Aardbeienpunch

 

Verras je smaakpapillen met een zoete en verfrissende aardbeienpunch. Doe dit door verse aardbeien te pureren. Voeg vervolgens een klein beetje honing toe. Vul een mooi glas met ijsblokjes en schenk de aardbeienpunch erbij. Maak het af met een schijfje limoen.

 

Perzikmocktail

 

Meng perziksap met bruisend water en voeg een scheutje grenadine of roze limonade toe voor een mooi kleurtje. Serveer het in een champagneglas voor een feestelijke uitstraling. Met dit drankje beleef je een heerlijk en bruisend einde van het jaar.

 

Komkommerfreshness

 

Pureer een halve komkommer, een beetje limoensap en een eetlepel agavesiroop in een kom. Voeg ijsblokjes toe en vul een mooi glas met bruisend water. Roer voorzichtig de komkommerpuree door het bruisende water en garneer het met verse muntblaadjes.

 

Fruity Berry

 

Vul een glas met ijsblokjes en voeg er bevroren bessen aan toe. Doe er een beetje sprankelend water over en roer het voorzichtig door. Voeg een klein beetje roze limonade toe voor de kleur en hang aan het glas een vers aardbeitje.

 

Met deze zwangerproof mocktails kun je zorgeloos proosten op een gezond en gelukkig nieuwjaar. Dus hef het glas, lach naar de toekomst en geniet van een smaakvolle jaarwisseling met je dierbaren! Proost op een sprankelend en vooral gezond Oud & Nieuw!

 

>>>Lees al onze inspirerende blogs

 

 

Laat een opmerking achter

Opmerking

* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »