60 dagen bedenktijd!
Grote cupmaten (t/m cup M)!
Gratis verzending *
Webwinkel KeurZwangerschapspanty's
0
60 dagen bedenktijd!
Grote cupmaten (t/m cup M)!
Gratis verzending *

Door Danielle van de Vlag (Puurvangeluk.com)

Op en top stralen in zomerse jurkjes

Op en top stralen in zomerse jurkjes. Je mooie zwangere buik mag gezien worden in fris en fruitige zomerse jurkjes. 

Jurk met bloemenprint 

Deze jurk met bloemenprint straalt de frisheid van het seizoen uit. Prachtige sierlijke bloemen passen perfect bij de zomer. De jurk is gemaakt van elastisch en zachte stof, het zit comfortabele en staat ook nog eens bijzonder mooi! Deze jurk is uitermate geschikt voor de zwangerschap, borstvoeding en zelfs na de zwangerschap. Een jurk die je gemakkelijk de lente en de zomer door kan dragen. Combineer het met een mooie sandaal of slipper en je bent helemaal klaar voor de zomer! 

Kanten zwangerschapsjurk 

Met deze mooie jurk met kant benadruk je je beste punten en krijg je een krachtige uitstraling. De onderjurk is groen met daar overheen een prachtige zwarte kanten bloemenjurk. Voor een romantische en feestelijke uitstraling. Draag er een sandaal met sleehak onder voor een prachtige look. Super mooi voor een bruiloft of feestje. Je sprankelt in deze prachtige kanten zwangerschapsjurk. 


Nachtjurkjes 

Voor de nacht zijn er speciale zwangerschapsnachtjurkjes. Deze jurkjes zijn gemaakt van luchtige soepele stoffen die heerlijk draagbaar zijn. Er zijn verschillende motiefjes en kleuren verkrijgbaar. Niks zit in de weg, het knelt niet en staat ook nog eens super vrouwelijk! Het kanten randje maakt het jurkje helemaal af. De elastische stof geeft een slankmakend effect en benadrukt de mooie buik en rondingen. Het mag tenslotte gezien worden! De bandjes zijn aan de achterkant verstelbaar zodat het altijd zeer comfortabel zit. Op het jurkje zitten clips gemaakt van magneetjes zodat je ze heel makkelijk met een hand kan los maken en weer vast, super handig voor het geven van borstvoeding. 

 

Laat een opmerking achter

Opmerking

* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »