60 dagen bedenktijd!
Grote cupmaten (t/m cup M)!
Gratis verzending *
Webwinkel KeurZwangerschapspanty's
0
60 dagen bedenktijd!
Grote cupmaten (t/m cup M)!
Gratis verzending *

Door Danielle van de Vlag (Puur van Geluk)

Mooiste zwangerschapskleding voor de feestdagen

dat ook jij mag stralen tijdens de feestdagen. Dit is de mooiste zwangerschapskleding voor de feestdagen!

 

Zwangerschapsjurken een must

Een mooie zwarte jurk is altijd een must om in je kledingkast te hebben. Je kunt het zo goed combineren met een mooi jasje of een vestje als het kouder is, maar het is ook perfect te dragen in het voorjaar met een mooi slippertje. Kies voor de feestdagen voor een zwarte jurk met kant, dat maakt het net een beetje extra feestelijk. Of wat dacht je van een comfortabele zwarte jurk, dat lekker zit, maar ook nog eens super vrouwelijk en feestelijk staat? Het voordeel van deze jurken is dat je ze niet alleen met de feestdagen kunt dragen, maar ze ook perfect zijn voor alledag, de weekenden of voor een feestje. Zo heb je langer plezier van je kledingstuk.

 

>>>Draag er een mooie feestelijke panty onder<<<

 

Mooie nette zwangerschapsbroek

Ook een nette zwangerschapsbroek mag niet ontbreken aan je zwangerschapsgarderobe. Ideaal om te dragen voor de feestdagen met een mooie top erop. Deze kun je verder stylen met een toffe blazer of jasje. De zwangerschapsbroek Lene van Noppies is een slim fit 5 pocketmodel en een fijne basic die je altijd kunt dragen. Dankzij de verstelbare taille en de ondersteunde jersey buikband draagt de zwangerschapsbroek comfortabel van maand één tot en met negen. Dus ook na de feestdagen heb je er nog iets aan.

 

>>>Bekijk meer zwangerschapsbroeken<<<

 

Zwangerschapstops

Een zwangerschapstop kun je gemakkelijk dragen op een mooie zwangerschapsbroek. Dit maakt je outfit comfy, maar tegelijkertijd staat het ook vrouwelijk en feestelijk. Zeker wanneer je het draagt met bijvoorbeeld een mooie schoen met hakje. Er zijn verschillende mooie en comfortabele tops en shirts verkrijgbaar. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze trendy voedingstop van Mothers en Voque met lange mouwen en rushes? Staat prachtig en feestelijk op een mooie zwarte broek en kun je ook na de feestdagen lekker door dragen. Style je outfit af met een mooie blazer en sprankelende sieraden.

 

>>>Nog meer leuke tops en shirts inspiratie<<<

 

Zwangerschapslingerie

En tijdens de feestdagen mag mooie zwangerschapslingerie natuurlijk ook niet ontbreken. Je voelt je immers op en top vrouwelijk in een mooie set lingerie. Dit is eigenlijk de basis van je goed voelen in zwangerschapskleding en natuurlijk is het ook leuk voor je partner. Kijk wat bij je past en waar jij je lekker in voelt, want dan pas straal je echt tijdens de feestdagen!

 

>>> Lees ook het blog: Zwanger in december? Check deze 5tips. <<<

 

Op naar fantastische feestdagen!

 

 

Laat een opmerking achter

Opmerking

* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »