60 dagen bedenktijd!
Grote cupmaten (t/m cup M)!
Gratis verzending *
Webwinkel KeurZwangerschapspanty's
0
60 dagen bedenktijd!
Grote cupmaten (t/m cup M)!
Gratis verzending *

Door Danielle van de Vlag (Puur van Geluk)

Met deze trucs kun je het dragen van zwangerschapskleding uitstellen

Er komt een periode dat het dragen van zwangerschapskleding onvermijdelijk is. Dat is natuurlijk helemaal niet erg en juist ook wel weer heel bijzonder. Je lichaam verandert nou eenmaal naarmate de zwangerschap vordert. Maar wat als je het dragen van zwangerschapskleding nog even wilt uitstellen? Met de juiste tips en trucs is het mogelijk om het dragen van zwangerschapskleding(nog even) uit te stellen.

 

Draag oversized kleding

 

Je hebt geluk in deze tijd, want het is helemaal trendy om oversized kleding te dragen. En hiermee kun je zeker nog even wachten met het dragen van zwangerschapskleding. Oversized kledingstukken zijn lekker ruim en dus perfect om iets langer door te dragen. Een broek met een maatje meer kun je prima met een riem op maat maken en oversized truien, jurken en tops mogen gewoon lekker losjes zitten.

 

Kies voor stretch stoffen

 

Tegenwoordig is er veel kleding te vinden gemaakt van stretch stoffen. Deze stoffen rekken mee met de rondingen van je lichaam, waardoor je langer kunt genieten van deze kleding. Ideaal wanneer je nog even geen zwangerschapskleding wilt aanschaffen.

 

Laagje over laagje

 

Laagjes zijn niet alleen trendy, maar het is ook nog eens heel praktisch. Zeker tijdens de zwangerschap. Combineer verschillende lagen kleding die meerekken en kies bijvoorbeeld voor een oversized shirt en combineer deze met een warm vest met rits of knopen, zodat je deze open kunt laten maar je het toch lekker warm hebt.

 

Losse buikbanden

 

De meeste zwangerschapsbroeken hebben een buikband om de buik extra ondersteuning en stevigheid te bieden. Maar kun je je eigen favoriete jeans nog prima aan, combineer deze dan met een losse buikband. Hiermee ervaar je steun en stevigheid rondom je buik en kun je toch nog je eigen favo broek of rok dragen. Buikbanden zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren, waardoor je ze kunt aanpassen aan je groeiende buik, maar ook goed kunt combineren met verschillende kledingstijlen.

 

Broekverlengers geven ruimte

 

Heb je wel eens van broekverlengers gehoord? Een broekverlenger zorgt ervoor dat je je eigen broeken langer kunt dragen. Je haakt heel eenvoudig de broekverlenger aan de knoop van je broek en het stukje elastische stof of de veer van de broekverlenger rekt mee met de ruimte die je nodig hebt. Zo kun je het dragen van zwangerschapskleding nog even uitstellen. Ze zijn in verschillende kleuren en soorten verkrijgbaar.

 

Het dragen van zwangerschapskleding is op een gegeven moment niet meer te vermijden en dat hoeft natuurlijk ook helemaal niet. Hoewel zwangerschapskleding tegenwoordig hip en trendy is, helpen deze tips je om nog even te genieten van je eigen favoriete kledingstukken tijdens je zwangerschap.

 

>>>Lees meer interessante blogs

 

 

Laat een opmerking achter

Opmerking

* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »