60 dagen bedenktijd!
Grote cupmaten (t/m cup M)!
Gratis verzending *
Webwinkel KeurZwangerschapspanty's
0
60 dagen bedenktijd!
Grote cupmaten (t/m cup M)!
Gratis verzending *

Door Danielle van de Vlag (Puurvangeluk.com)

Meest gestelde vragen over zwangerschapsmode

Vanaf wanneer ga je zwangerschapsmode dragen, waar moet je op letten en hoeveel kledingstukken heb je eigenlijk nodig? Wij zetten de meest gestelde vragen over zwangerschapsmode voor je op een rijtje. 

Vanaf wanneer draag je zwangerschapsmode?


Uiteraard is dit voor iedere zwangere vrouw anders. Waar de één bij 12 weken zwangerschap een zwangerschapsbroek draagt kan het voor de ander wel pas bij 18 weken zijn. Het ligt er natuurlijk aan hoeveel en hoe snel je buik groeit. Het is het meest verstandig om zwangerschapsmode te kopen wanneer je je eigen kleding niet meer lekker en comfortabel vindt voelen. Wanneer alles te strak gaat zitten, knelt het af en dat is niet prettig. Je voelt vanzelf wanneer het tijd is om zwangerschapsmode te kopen. Ook zwangerschapslingerie is een must. Koop bijvoorbeeld vrij vroeg al meegroei beha's, die zijn elastisch en groeien mee met je cupmaat. Ideaal!

Waar let je op bij het kopen van zwangerschapsmode?


Het is fijn dat zwangerschapsmode die je draagt gedurende je zwangerschap comfortabel zit. Niets is vervelender dan kriebelende stoffen, strakke kleding en zwangerschapslingerie met een verkeerde pasvorm. Laat je goed adviseren of wanneer je online shopt, meet dan even secuur al je maten op. Kijk ook goed naar het seizoen waarin je de kleding wilt dragen. Maak combinaties dat je in de winter en in de zomer kunt dragen. Combineer bijvoorbeeld in de winter een rokje met een legging, een shirtje met een vestje en een jurk met een panty. Al deze kledingstukken kun je zonder legging, panty en vest perfect in de zomer dragen. Zo heb je superlang plezier van je kleding en hoef je niet heel veel aan te schaffen. Je draagt het immers maar tijdelijk.

Hoeveel kledingstukken heb je nodig?


Zoals we al vertelden in de bovenste alinea, maak veel draagbare combinaties. Door lekker te mixen en matchen heb je weinig items nodig om er toch hip en trendy bij te lopen. Als zwangere vrouw wil je je immers ook lekker voelen in mooie kleding en lingerie. Hoeveel kledingstukken heb je nodig (uiteraard persoonlijk)? 

 -   1 rok met legging

 -   2 jurken en panty's

 -   4 leuke shirts (korte en lange mouw)

 -   1 jeans

 -   2 katoenen broeken

 -   meegroei beha's en slips (4 sets) (voedingsbeha's)

 -   2 vestjes

 -   1 trui

 -   2 pyjama's

 -   1 badpak/tankini

 -   jas (winter of zomer)


Met bovenstaande items kom je al een heel eind. Door alles lekker met elkaar te combineren heb je iedere dag weer een andere look. Je hoeft geen hele grote investering te doen om er toch elke dag fashionable uit te zien met je mooie buik.

Nog een aantal tips voor je op een rijtje 

 -   Koop kleding vroeg in je zwangerschap, zo heb je er lang plezier van.

 -   Durf te combineren! Door te mixen en matchen heb je maar weinig items nodig.

 -   Let op materialen van de kleding. Kies luchtige en comfortabele kleding. 

 -   Geen energie om de stad in te gaan om te shoppen? Shop lekker online, lekker snel en je kunt thuis op je gemak alles passen. 

 -   Koop elke maand iets, dat verdien je!

 

 

 

Laat een opmerking achter

Opmerking

* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »