60 dagen bedenktijd!
Grote cupmaten (t/m cup M)!
Gratis verzending *
Webwinkel KeurZwangerschapspanty's
0
60 dagen bedenktijd!
Grote cupmaten (t/m cup M)!
Gratis verzending *

Door Danielle van de Vlag (Puurvangeluk.com)

Leuke kanten van een Zwangerschap

Maar er zijn wel degelijk kanten die super leuk en fijn zijn aan een zwangerschap. Let's keep it positive! 

Schreeuw het van de daken 


Je bent eindelijk het kritische punt van 12 weken voorbij en mag het van de daken schreeuwen! Jihoeee... je bent zwanger! Het leuke is dat bijna iedereen altijd super enthousiast reageert wanneer je vertelt dat je zwanger bent. Het tovert elke keer weer een glimlach op je mond wanneer je het vertelt. 

Je straalt 


Tijdens de zwangerschap gebeurt er van alles met je lichaam, huid en haar. Wanneer je zwanger bent heb je meestal een vollere haardos omdat het minder uitvalt. Je huid is beter doorbloed en heeft meestal een gezond kleurtje en glanst. Hormonen zijn soms ook best aardig! ;-)

Shop till you drop 


Het perfecte excuus... lekker shoppen voor jezelf omdat je het één en ander nodig hebt en kleding gewoonweg te klein wordt. Maar natuurlijk ook vooral lekker shoppen voor je kleine baby. Je hebt best veel nodig dus je mag helemaal losgaan in schattige kleertjes en spulletjes voor de babykamer. 

Helpende hand 


Iedereen in je omgeving biedt graag een helpende hand. Die zware boodschappentassen tilt je buurvrouw wel even uit de auto, de kattenbak verschoond je man, een flinke sopbeurt komt moeders doen en die berg wasgoed strijkt ze gelijk wel even voor je weg. Heerlijk, laat het gewoon gebeuren en geniet ervan. Spaar je energie voor later! 

Laat je buikje lekker hangen


Eindelijk mag je je buikje lekker laten zijn voor wat het is. Geen onzeker gevoel over een buikje die je misschien al had. Je hoeft je buik niet meer in te houden, je mag het juist laten zien en dat voelt best lekker! Na de zwangerschap komen de buikspieroefeningen wel weer. ;-)

Niet ongesteld zijn


Super prettig, zwanger zijn betekent negen maanden niet ongesteld zijn. Geen gedoe met maandverband en tampons. Hoe fijn is dat!? 

Je kindje voelen bewegen


Het allermooiste van een zwangerschap is natuurlijk wel dat je je kindje in je buik voelt bewegen. Het blijft altijd een enorm bijzonder gevoel. Het ultieme genietmoment! 

 

Laat een opmerking achter

Opmerking

* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »