60 dagen bedenktijd!
Grote cupmaten (t/m cup M)!
Gratis verzending *
Webwinkel KeurZwangerschapspanty's
0
60 dagen bedenktijd!
Grote cupmaten (t/m cup M)!
Gratis verzending *

Door Danielle van de Vlag (Puurvangeluk.com)

Leuke ideeën om je zwangerschap aan te kondigen

Wij hebben een aantal leuke ideeën om je zwangerschap aan te kondigen.


Laat een mooie fotoshoot maken, 


Een toffe fotoshoot is heel origineel. Neem de echo van de baby in jullie hand en laat het samen met jullie twee mooi op de foto zetten. Of neem een paar baby schoentjes, een rompertje of een speentje in de handen. Heb je al kids? Dan is het leuk om bijvoorbeeld samen met de kids te poseren. Ga allemaal op een rijtje naast elkaar staan en eindig met een paar kleine babyschoentjes naast jullie jongste kindje.


Maak een originele videoboodschap


Tegenwoordig is een leuk filmpje of videoboodschap een absolute hit. Maak op een originele manier een leuke videoboodschap en stuur dit rond of speel het af op een avond wanneer je gezellig bij elkaar komt. Iedereen zal super verrast zijn. Je kunt ook een soort quiz of speurtocht uitzetten zodat ze pas op het einde de clou van het verhaal snappen.


Laat de kids de verassing aankondigen


Hebben jullie al kinderen? Hoe tof is het dan om ze erbij te betrekken en de kids het te laten uitbeelden of te vertellen aan familie, vrienden en/of kennissen. Kinderen vinden dit een bijzondere taak en zeg nou zelf, dat is toch ook superschattig!


Huisdieren krijgen extra baasje


Huisdieren krijgen een extra baasje bij de komst van een baby. Dit moet natuurlijk gevierd en aangekondigd worden. Het is bijvoorbeeld heel leuk en origineel om je huisdier op de foto te zetten met de echo en een leuke boodschap.


Geef een gezellige avond of barbecue


Een gezellig avondje of een barbecue is altijd een goed idee! Nog leuker is het wanneer je op een gezellige avond verrassend nieuws kunt brengen aan de gasten. Dit kun je doen door bijvoorbeeld een roze/blauw thema te kiezen of het toetje aan te kleden met roze en blauwe versiering. Succes verzekerd!


Geef gepersonaliseerde cadeautjes met boodschap


Tegenwoordig kun je alles laten personaliseren. Hoe leuk is het om opa en oma bijvoorbeeld een leuk rompertje, een speen of een ander leuk item te geven waarop staat; wil je mijn opa, oma, tante of oom zijn?


Doos gebak of chocolade


Koop een doos gebak of chocolade en geef het aan de personen die jullie het willen vertellen. Doe een briefje in de doos met daarop geschreven; ''eet je met mij mee, dan heb ik straks niet alleen een dikke buik."


Heb jij nog leuke ideeën om een zwangerschap aan te kondigen? Laat het ons weten!


 

Laat een opmerking achter

Opmerking

* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »