60 dagen bedenktijd!
Grote cupmaten (t/m cup M)!
Gratis verzending *
Webwinkel KeurZwangerschapspanty's
0
60 dagen bedenktijd!
Grote cupmaten (t/m cup M)!
Gratis verzending *

Door Op en Top Zwanger

Je bent zwanger van een meisje!

We zetten een aantal dingen voor je op een rijtje. 

 

Leuke spulletjes kopen 

 

Nu je weet dat het een meisje wordt, kun je helemaal losgaan in het kopen van leuke spulletjes voor je meisje. Alles kleurt waarschijnlijk roze of misschien juist helemaal niet. Het is in ieder geval wel handig om te weten wat het geslacht is, want dat maakt het shoppen alleen maar makkelijker. Je kunt praktisch en gericht shoppen. Bovendien kun je alles al voorbereiden, zoals geboortekaartjes, accessoires, babykleertjes, het babykamertje en ga zo maar door.

 

Babynamen voor meisjes

 

Het geslacht weten is niet alleen handig voor het kopen van spulletjes voor je baby, je kunt je ook vast goed voorbereiden op een mooie meisjesnaam voor je kindje. Er zijn ontzettend veel babynamen voor meisjes te bedenken. Misschien heb je al wel een naam of wil je de baby vernoemen naar iemand? Of misschien heb je helemaal nog geen idee of kom je er niet helemaal uit met je partner? Het is ook best lastig! Kijk eens rond op internet, het staat vol met mooie babynamen voor meisjes. Neem de tijd en laat je inspireren!

 

Vertellen of niet?

 

Word je gek van al die goedbedoelde adviezen en bakerpraatjes over het geslacht van je baby? Hoe lekker is het dan wanneer je kunt vertellen dat je al weet dat het een meisje wordt? Let maar op, de volgende vraag is waarschijnlijk of je al weet hoe je je meisje gaat noemen. Ga je vertellen dat je een dochter krijgt of houd je het nog even lekker voor jezelf en hoor je de goedbedoelde adviezen en bakerpraatjes allemaal wel even aan?

 

Wat staat je te wachten?

 

Er staat je van alles te wachten tijdens je zwangerschap en ook daarna natuurlijk. Je kunt er bijvoorbeeld van op aan dat kraamvisite met echte meidendingen gaan komen. Roze, lieve en zachte kleertjes en knuffels. Superzoet en schattig! Wedden dat je al aan het fantaseren bent over je kleine meisje? Hoe zal ze eruit gaan zien als ze groot is? Gaat ze op jou lijken? Heeft ze jouw karaktereigenschappen? Heerlijk om over te fantaseren. Stiekem kijk je ook al uit naar de tijd dat jullie samen kunnen gaan shoppen, kijk je uit naar de tijd dat het hele huis vol ligt met jurkjes en naar de tijd dat ze je make-up gaat lenen. Maar eerst... genieten van een geweldige zwangerschap! 

 

Laat een opmerking achter

Opmerking

* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »