60 dagen bedenktijd!
Grote cupmaten (t/m cup M)!
Gratis verzending *
Webwinkel KeurZwangerschapspanty's
0
60 dagen bedenktijd!
Grote cupmaten (t/m cup M)!
Gratis verzending *

Door Danielle van de Vlag (Puurvangeluk.com)

Hippe en trendy zwangerschapsmode voor het najaar en de winter

Gelukkig is zwangerschapsmode tegenwoordig allesbehalve saai en vormloos, die tijd hebben we gehad. Je mag juist op en top stralen met deze hippe en trendy zwangerschapsmode voor het najaar en de winter. 

Zwangerschapsjurk is een must voor het najaar en de winter 

We zien dit najaar en de winter veel jurkjes voorbij komen in het modebeeld en zeker voor zwangere vrouwen is een zwangerschapsjurk een must om te dragen. Het zit namelijk lekker comfortabel, je kunt het goed combineren met een spijkerjas, colbert, vestje of natuurlijk alleen met een mooie panty of maillot/legging. Een jurkje staat bovendien super hip en trendy en je voelt je gelijk op en top vrouw. Kies bijvoorbeeld voor de mooie zwarte jurk van Noppies met 3/4 mouw. Ideaal om aan te trekken naar een feestje, maar ook perfect om alle dagen te dragen. Zwart staat altijd gekleed en stijlvol en wanneer het wat frisser wordt kun je het jurkje goed combineren met een vestje, spijkerjas of colbert. 

 

 

Vergeet een fijne jeans niet aan te schaffen

Met een fijne jeans kun je alle kanten op. Of je het nu combineert met een top, shirt, blouse, vest of sweater? Een jeans is altijd een Yess!!! De speciale zwangerschapsjeans zit als gegoten, knelt niet af en heeft een bovenstuk voor extra stevigheid van je buik. Kies voor een jeans met blauwe en een zwarte wassing, zodat je eindeloos kunt combineren en variëren. 

 

 

Zwangerschapstops en shirts mogen niet ontbreken

Een aantal zwangerschapstops en shirts mogen uiteraard ook niet ontbreken in de garderobekast voor het najaar en de winter. Kies een aantal verschillende tops zodat je eindeloos kunt combineren en variëren. Ga bijvoorbeeld voor een mouwloze top die je onder een vest of colbert kunt dragen, koop een shirt met lange mouwen die je elke dag  kunt dragen op een jeans maar vergeet ook een mooie stijlvolle blouse niet die je kunt dragen naar een verjaardag of feestje. Uiteraard wil je doordeweeks ook stralen in mooie kleding, dus je kunt hier je hele zwangerschap en zelfs na de bevalling plezier aan beleven. 

 

 

Aandacht besteden aan nachtmode en lingerie 

Waar we misschien minder tijd aan besteden en snel vergeten is nachtmode en lingerie. Tijdens de zwangerschap mag je hier ook absoluut aandacht aan besteden. Mooie lingerie zorgt er namelijk voor dat je kleding mooi zit en jij je ook nog eens super vrouwelijk voelt. Met comfortabele nachtmode kun je heerlijk 's avonds op de bank vertoeven zonder dat het knelt of je in de weg zit. Bovendien is nachtmode tegenwoordig hartstikke hip en trendy, dus wanneer er onverwacht bezoek komt, voel je je nog steeds comfortabel. 

 

 

Is jouw garderobekast al helemaal klaar voor het najaar en de winter?

 

 

Laat een opmerking achter

Opmerking

* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »