60 dagen bedenktijd!
Grote cupmaten (t/m cup M)!
Gratis verzending *
Webwinkel KeurZwangerschapspanty's
0
60 dagen bedenktijd!
Grote cupmaten (t/m cup M)!
Gratis verzending *

Door Danielle van de Vlag (Puurvangeluk.com)

Hip en trendy zwanger in een jeans

Dus je snapt wel dat een zwangere vrouw absoluut een mooie zwangerschapsjeans in haar garderobekast moet hebben. Het basis kledingstuk die niet mag ontbreken en waarmee je eindeloos kan variëren. Voor een klassieke en sportieve look maar een mooie jeans kan ook über vrouwelijk staan! 
 

Shop online een zwangerschapsjeans 


Uren op je gemak winkelen is er als zwangere vrouw vaak niet meer bij. Het kan dan ook een behoorlijke zoektocht zijn naar een perfecte jeans. Hoe fijn is het dan als je online een zwangerschapsjeans kan kopen en thuis op je gemak, en wanneer het jou uitkomt, kan passen. Geen gedoe in krappe paskamers, geen vermoeiende winkel-in-winkel-uit taferelen maar gewoon passen in je eigen omgeving en wanneer jij wil. Ideaal! Je kan tevens perfect mixen en matchen met de kleding en schoenen uit je eigen garderobekast om te kijken hoe het staat. Hoe fijn is dat!? 


Soorten zwangerschapsjeans
 


Er zijn ontzettend veel soorten jeans. Het is belangrijk dat hij leuk staat natuurlijk maar tijdens de zwangerschap is het nog meer van belang dat hij goed zit en vooral niet knelt. De meeste zwangerschapsbroeken zijn voorzien van een stevige buikband zodat de jeans lekker op zijn plek blijft zitten en vooral ook steun geeft aan de buik. De heerlijk zittende broeken zijn verstelbaar met een elastiek waardoor ze goed aansluiten. Soorten jeans:
 

·           Regular fit zwangerschapsjeans   ⇒ heeft een normale pasvorm, valt losser op de bovenbenen en heeft een rechte of taps toelopende pijp. De regular fit jeans valt niet aansluitend of strak.
 

·         Straight fit zwangerschapsjeans ⇒ is rechttoe-rechtaan en zit precies op je heupen. Met name geschikt voor mensen met lange benen. 
 

·         Slim fit zwangerschapsjeans ⇒ valt aansluitend op het bovenbeen en heeft een rechte of taps toelopende pijp.
 

·         Skinny zwangerschapsjeans ⇒ valt strakker op het bovenbeen en is taps toelopend naar de enkel.
 

·         5-pocketmodel zwangerschapsjeans ⇒ is een broek met 5 zakken zoals de naam al doet vermoeden. Twee zaken bevinden aan de achterzijde, twee aan de voorzijde en 1 klein zakje bevindt zich in de rechtervoorzak.

 

Shop gemakkelijk online de zwangerschapsjeans die je wenst en pas het thuis op je gemak! 
 

Laat een opmerking achter

Opmerking

* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »