60 dagen bedenktijd!
Grote cupmaten (t/m cup M)!
Gratis verzending *
Webwinkel KeurZwangerschapspanty's
0
60 dagen bedenktijd!
Grote cupmaten (t/m cup M)!
Gratis verzending *

Door Danielle van de Vlag (Puur van Geluk)

Dit zijn de 4 populairste goede voornemens wanneer je zwanger bent

Maar nog voordat het nieuwe jaar zijn intreden doet, sta je vast eens stil bij goede voornemens om het nieuwe jaar fijn en goed tegemoet te gaan. Dit zijn de 4 populairste goede voornemens wanneer je zwanger bent. Probeer ze waar te maken!

 

1. Gezonder eten

 

Want ja, je hebt immers wel de verantwoordelijkheid over je kleintje in je buik. Je wilt het nieuwe jaar goed van start gaan met gezonde voeding. Naast al die lekkernijen die december te bieden heeft, is je plan toch om vanaf januari weer lekker en gezond te eten. Daar wordt niet alleen jij blij van, ook je kleintje in je buik plukt daar vele voordelen van. Laat pakjes en zakjes eens achterwege en kies voor gezond onbewerkt voedsel. Hierdoor ben je niet alleen gezond bezig, je krijgt er ook meer energie door. En dat is best wel handig, naarmate de zwangerschap vordert.

 

2. Meer bewegen

 

Naast gezonder eten is beweging ook een goed voornemen dat zwangere vrouwen graag willen bereiken in het nieuwe jaar. En dan bedoelen we niet als een malle sporten, maar gewoon lekker naar buiten voor een frisse wandeling in de natuur of een mooi tourtje op je stalen ros. Want daar word je niet alleen fitter van, het doet ook iets met je mindset en psyche. Elke dag een half uurtje wandelen of fietsen is goed voor iedereen! Juist voor zwangere vrouwen. Trek wel goed schoeisel aan en maak een heerlijke wandeling in je buurt, in het bos of in een andere omgeving. Dit kun je alleen doen, maar ook met iemand samen natuurlijk. Wel zo fijn en veilig en je hebt gelijk een gezellige afspraak. Kannetje koffie of thee mee en wandel je fit!

 

3. Meer rust pakken

 

Hier kun je niet vroeg genoeg mee beginnen! Pak op tijd je rust, door bijvoorbeeld bij te komen met een goed boek of tijdschrift op de bank. De beentjes omhoog en niets doen is ook al goed! Het hoeft echt niet heel lang, maar als je af en toe even op adem komt, kun je er daarna ook weer beter tegen. En als je dit nu alvast in je systeem opneemt, heb je er straks alleen maar profijt van. Je zult zien dat wanneer je kleintje er eenmaal is, het ook gemakkelijker is om af en toe even je rust te pakken. Want dan ben je er namelijk al aan gewend.

 

4. Meer tijd voor jezelf

 

Deze horen we ook vaak en is misschien wel de moeilijkste van allemaal. Tijd voor jezelf maken is soms best lastig, maar wel super van belang. Even een boek lezen, naar de schoonheidsspecialiste, op bezoek bij iemand die je al veel te lang niet gezien en gesproken hebt of lekker met een hobby bezig zijn waar je blij van wordt. Wat het ook is, doe iets waar je happy van wordt. Trek ook deze momenten door zodra je kindje er is, want dan is het best lastig om tijd voor jezelf te maken. Maar het is oh zo belangrijk! Ga ervoor en geniet van alle goede voornemens!

 

 

Fijne feestdagen en een gezond en sprankelend 2022!

 

 

Laat een opmerking achter

Opmerking

* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »