60 dagen bedenktijd!
Grote cupmaten (t/m cup M)!
Gratis verzending *
Webwinkel KeurZwangerschapspanty's
0
60 dagen bedenktijd!
Grote cupmaten (t/m cup M)!
Gratis verzending *

Door Danielle van de Vlag (Puurvangeluk.com)

Dit herken je als je zwanger bent.

Een super leuke en spannende tijd maar vooral een hele bijzondere tijd. Onderstaande dingen veranderen gewoon met je mee tijdens de zwangerschap. Dit herken je als je zwanger bent. 


Lekkere trek

Eten voor twee is niet nodig maar dat je de lekkere trek zo af en toe niet kunt weerstaan is dikke prima! Geniet ervan, het duurt tenslotte maar even. Het kan ook zijn dat je smaak over een tijdje weer verandert dus geniet maar lekker van die augurk met slagroom. Wat kan't schelen?


Klagen mag 

De hormonen vliegen alle kanten op. Dat je je soms even niet zo lekker voelt is echt geen ramp. Klagen mag! Doe dat ook zo af en toe even of las een klaaguurtje in en gooi alles eruit! Dat lucht op en je kunt er weer helemaal fris en fruitig tegen.


Laat de boel de boel

De ene dag voel je je kiplekker, de andere dag wil je je wel verstoppen onder je donzige dekbed. Iets doen? Oohhh no!!! Je piekert er niet over, de moeheid of luiheid wint het van de productiviteit. Jammer? Nee hoor, laat de boel maar lekker de boel. Morgen is er weer een nieuwe dag. 


Inlegkruisjes zijn je beste vriend 

Voor je het weet heb je een druppeltje in je broek. Je hebt nou eenmaal niet overal controle op. Een druppeltje verliezen is geen ramp, inlegkruisjes zijn momenteel je beste vriend. Wees blij dat ze er zijn, ze geven je vleugels! 


Kleding shoppen is ineens minder interessant 

Kleding shoppen is al lang niet zo leuk meer als toen je nog niet zwanger was. Tijdens de zwangerschap wil je dat alles comfortabel zit zonder allemaal tierelantijnen, glitter en pailletten. Het woord degelijk is ineens zo fijn! 


Huilen om een scheet 

Als je zwanger bent gooien de hormonen alles lekker in de war. Je kunt al huilen om een scheet, die zielige reclame met dat hondje en wanneer je kritiek krijgt kun je de waterlanders ook niet meer bedwingen. Let it go! 


Overal baby's
  

Baby's vond je eerder niet zo interessant, je zag ze niet. Nu zie je ze overal! All-over baby's. Je wilt het liefst van elke baby een glimpje opvangen. Hoe ziet hij of zij eruit en hoe gaat jouw baby er straks uitzien? Fantaseer er lekker op los. 


Je waggelt 

Zag je eerder weleens een zwangere vrouw waggelen? Dacht je toen; 'dat ga ik nooit doen?' Mislukt! Je merkt dat je af en toe ook waggelt. Of je nou wil of niet! Don't worry, be happy... it's just for a while! 

 

Laat een opmerking achter

Opmerking

* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »