60 dagen bedenktijd!
Grote cupmaten (t/m cup M)!
Gratis verzending *
Webwinkel KeurZwangerschapspanty's
0
60 dagen bedenktijd!
Grote cupmaten (t/m cup M)!
Gratis verzending *

Door Donna BelliniBerlin

De voordelen van een zwangerschapsshoot

Hallo toekomstige moeders!

Mijn naam is Larisa en ik ben zwangerschapsfotograaf in Berlijn.In dit artikel wil ik het hebben over de voordelen van een zwangerschapsshoot. Al meer dan 15 jaar leg ik de schoonheid van de zwangerschap vast in foto's die een leven lang meegaan.

 

Welzijn

Zwangerschap is een wunderbare tijd, maar het kan ook vermoeiend en vol veranderingen zijn. Een zwangerschapsshoot is een geweldige manier om je goed te voelen over jezelf en je welzijn te verbeteren.

Tijdens mijn carrière als fotograaf werk ik vaak met moeders die naar de studio komen, soms moe, onzeker en misschien zelfs een beetje ongemakkelijk. Ik kan zeggen dat we in ongeveer een uur in de studio niet alleen foto's maken, maar dat we gewoon de stemming volledig kunnen veranderen en een boost van energie en enthousiasme kunnen brengen die zo belangrijk is tijdens de zwangerschap.

 

Herontdekking van fysieke schoonheid

Tijdens de zwangerschap verandert je lichaam op veel manieren. Een zwangerschapsshoot is een geweldige manier om weer in contact te komen met je eigen fysieke schoonheid.

Aan het einde van elke sessie laat ik mijn klanten meestal de foto's zien die we hebben gemaakt. Ik krijg altijd verbaasde reacties als ze hun beeld vanuit een heel andere hoek zien: die van de professionele zwangerschapsfotograaf.

 

Een geweldige ervaring

Ja, zwangerschapsshoots zijn geweldige ervaringen die een leven lang meegaan. Ze zijn een geweldige manier om te ontspannen en te genieten van deze speciale tijd in je leven.

Ik vind het geweldig om klanten te zien die na jaren en jaren terug naar mijn studio komen en me albums uit hun zwangerschapsperiode laten zien. Dit zijn momenten die nooit meer terugkomen en ik heb het gevoel dat we zo veel geluk hebben dat we ze hebben kunnen vastleggen.

 

Herinneringen om te koesteren

Een zwangerschapsshoot is een geweldige manier om herinneringen te creëren om te koesteren die je je leven lang zullen vergezellen. Het is een speciaal cadeau voor jou en je kind.

 

Je kind verbinden met zijn eigen verleden

Een zwangerschapsshoot is een geweldige manier voor je kind om verbinding te maken met zijn eigen verleden. Als ze ouder zijn, zullen ze kunnen zien hoe hun leven begon en hoeveel ze vanaf het begin werden bemind.

 

Ik ben blij dat ik een moeder heb gehad die een zwangerschapsshoot had en ik kan zeggen dat het een van de diepste emoties is die deze foto's in me oproepen, elke keer als ik ernaar kijk.

Hier zijn een paar tips van mij, als zwangerschapsfotograaf.

 

Ik vind het leuk om zwangerschapsshoots in Berlijn voor te bereiden met aanstaande moeders die een shoot in mijn studio boeken.

 

Ik geef vaak tips op Facebook en Instagram, waar ik graag dagelijks in contact sta met aanstaande moeders. Als je meer wilt weten, aarzel dan niet om contact met me op te nemen via social media en je vragen te stellen. Ik vind het altijd leuk om mijn ervaring te delen.

Vandaag geef ik je hier een paar tips:

  • Wees niet bang om jezelf te zijn: je fotograaf wil de natuurlijke schoonheid van je zwangerschap vastleggen.
  • Ontspan en geniet van het moment: een zwangerschapsshoot moet een plezierige en ontspannende ervaring zijn.
  • Kies een fotograaf waar je je mee verbonden voelt: het is erg belangrijk om je op je gemak te voelen bij de persoon achter de camera.
  • Vergeet niet te lachen!: een glimlach is de beste manier om de schoonheid van je zwangerschap te laten zien.

Ik ben Larisa, een fotograaf die gespecialiseerd is in zwangerschapsshoots in Berlijn, en als je vragen hebt, aarzel dan niet om contact met me op te nemen! Als je mijn foto's met badpakken voor zwangere vrouwen wilt zien, kun je ze vinden op de website van Op en Top Zwanger. Ik weet zeker dat ze je zullen inspireren!

 

Contact Larisa, Donna Bellini Berlin:

Reichsstraße 1, 14050 Charlottenburg Berlijn

Telefoon: 030.5490.9366

E-mail: [email protected]

U kunt ons online vinden op:

Pinterest

Youtube

Yelp

Provenexpert

Google

 

 

Laat een opmerking achter

Opmerking

* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »