60 dagen bedenktijd!
Grote cupmaten (t/m cup M)!
Gratis verzending *
Webwinkel KeurZwangerschapspanty's
0
60 dagen bedenktijd!
Grote cupmaten (t/m cup M)!
Gratis verzending *

Door Danielle van de Vlag (Puurvangeluk.com)

De leukste zwangerschapsjurkjes voor de zomer

Een must voor de zomer en het warme voorjaar. Het zit heerlijk luchtig en comfortabel. Laat de zon en de hoge temperaturen maar komen! 

 

Zwangerschapsjurkjes voor de nacht 

 

Speciaal voor de nacht is de zwangerschaps nachtjurk een must. Het zit lekker comfy en je ziet er tegelijkertijd super vrouwelijk uit. Ook wanneer je kindje geboren is, is dit jurkje een must voor het geven van borstvoeding. Een huispak is natuurlijk heerlijk en comfortabel in de winter, maar in de zomer kan een huispak te warm zijn. Een zwangerschapsjurkje voor de nacht is de ideale oplossing. Je ziet er vrouwelijk en sexy uit, iets wat zeker niet op de achtergrond mag verdwijnen wanneer je moeder in spé wordt. Dankzij de stretch stof zit het lekker comfortabel en het rekt mee met je buik en buste, dus ideaal tijdens de zwangerschap. Maar ook wanneer je kindje geboren is, is dit een item die je moet hebben in je garderobekast en lekker lang kunt dragen.

 

Voedingsjurk 

 

Een voedingsjurk is de ideale jurk wanneer je voeding wilt geven voor zowel overdag als in de nacht. Je hebt een prachtig jurkje aan die ook nog eens heerlijk comfortabel zit en tegelijkertijd superhandig is voor het geven van voeding aan je kindje. Door middel van handige clips en een A-frame, hoef je je borsten niet volledig te ontbloten tijdens het geven van borstvoeding en krijg je het niet koud in de nachtelijke uurtjes! In de voedingsjurk zit een stevige, elastische band, waardoor je borsten voldoende ondersteuning krijgen. Je hoeft er dus geen beha onder te dragen. De schouderbanden zijn verstelbaar, zodat ook deze genoeg ondersteuning bieden. 

 

Zwangerschaps onderjurk 

 

Een zwangerschaps onderjurk is ideaal shapewear (corrigerend ondergoed) wanneer je een mooie jurk wilt dragen en je de extra rondingen, die benadrukt worden, wilt verbergen. Dit geeft je, ondanks dat je rondingen er echt mogen zijn, meer zelfvertrouwen en een vrouwelijk gevoel. De onderjurk draag je, zoals de naam het al zegt, onder de jurk die je graag aan wilt. Het geeft stevigheid en zit lekker comfortabel en je silhouet komt supermooi uit. Show je mooie buik!

 

Zwangerschapsjurkje

 

Om overdag te shinen als een prachtige mama in spé is een zwangerschapsjurkje een must voor het voorjaar en de zomer. Ze zijn er in diverse soorten, maten, kleuren en printjes. Kies welke het beste bij jou past en laat je vrouwelijkheid spreken. Een zwangerschapsjurkje kun je heel goed tijdens de zwangerschap dragen, maar ook na de geboorte van je kindje kun je de zwangerschapsjurk nog lekker lang dragen. Door middel van de speciale clips, kun je zonder je borsten helemaal bloot te geven, borstvoeding geven aan je kindje. Ideaal! 

 

Bekijk deze en meer zwangerschapsjurkjes hier.

 

 

Laat een opmerking achter

Opmerking

* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »