60 dagen bedenktijd!
Grote cupmaten (t/m cup M)!
Gratis verzending *
Webwinkel KeurZwangerschapspanty's
0
60 dagen bedenktijd!
Grote cupmaten (t/m cup M)!
Gratis verzending *

Door Op en Top Zwanger

de leukste Geboortekaartjes trends

Als je al gezocht hebt, ben je er al achter gekomen dat er heel veel verschillende kaartjes zijn in allerlei stijlen, formaten en kleuren. Om de keuze iets makkelijker te maken, zetten wij de leukste en nieuwste trends op een rijtje.

 

Goud en glitter

Een feestelijke nieuwe trend: goud en glitter! Een leuke trend, want het is makkelijk toe te passen op het kaartje. Zo kun je kiezen voor een klein gouden detail, een gouden hartjesachtergrond of een gouden envelop. Wat ook leuk is: een transparante envelop met gouden glitters. Zo maak je het uitpakken van het geboortekaartje een feestje voor familie en vrienden!

 

Silhouet

Een trend die al iets langer bezig is, maar onwijs leuk blijft, is de silhouet. Steeds vaker zie je op het geboortekaartje een silhouet van een meisje, jongetje of broertjes en zusjes. Lief, simpel en supertrendy. Je ziet deze trend vaak in combinatie met vintage en retro geboortekaartjes.

 

Oud in een nieuw jasje

Vintage en retro geboortekaartjes zijn in grote getallen aanwezig, want ook deze kaartjes zijn al een tijd erg gewild. Hippe kaartjes met een knipoog naar het verleden door vintage kleuren, volkswagenbusjes, oldtimers en kraft. Een leuk detail om toe te voegen aan het kaartje is de envelop. Kies bijvoorbeeld een kraft envelop of een envelop in de kleur van het geboortekaartje om het geheel helemaal af te maken.

 

Neon

Een gave, nieuwe trend: neon lights! Op baby- en kinderkamers zie je al vaak een hippe neonlamp staan, maar exclusief op www.hippe-geboortekaartjes.nl zijn er nu ook geboortekaartjes verkrijgbaar met neonlichtjes. Niet alleen leuk om te versturen, maar ook heel gaaf om neer te zetten in de babykamer!

 

Langwerpige geboortekaartjes

Langwerpige geboortekaartjes zijn in opkomst en wat is dat formaat gaaf! Het leuke van deze trend is dat je er alle kanten mee op kunt, want het ontwerp van het kaartje is helemaal aan jou. Kies een stijl en ga ermee aan de slag!

 

Een uniek eigen geboortekaartje

Steeds vaker ontwerpen (aanstaande) ouders het geboortekaartje helemaal zelf. Doe inspiratie op en ontdek welke stijl jou aanspreekt. Kies een formaat en maak met hippe clipart, stoere typografie en vrolijke kleur een geheel nieuwe kaart. Zo heb je een uniek geboortekaartje voor jouw kleintje.

 

Wil je alle trends bekijken op geboortekaartjes? Neem dan een kijkje op www.hippe-geboortekaartjes.nl/geboortekaartjes-trends voor trendy kaartjes. 

 

Laat een opmerking achter

Opmerking

* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »