60 dagen bedenktijd!
Grote cupmaten (t/m cup M)!
Gratis verzending *
Webwinkel KeurZwangerschapspanty's
0
60 dagen bedenktijd!
Grote cupmaten (t/m cup M)!
Gratis verzending *

Door Op en Top Zwanger

Boobytags, hulp bij borstvoeding !

Ook al ben je tijdens de voeding nog zo alert om het te onthouden, maar als de volgende ronde eenmaal daar is... dan ben je het volledig kwijt. Zwangerschapsdementie noemen ze dat. ;-) Boobytags bieden uitkomst! Ze helpen je onthouden bij welke borst je weer moet beginnen met voeden of bij welke borst je als laatst je baby hebt gevoed. Ideaal hulpmiddel! 

Wat zijn Boobytags en hoe gebruik je ze?


Boobytags zijn lintjes met een drukknoopje die je gemakkelijk aan je beha of kleding kunt bevestigen. Ze zijn er in verschillende vrolijke kleuren en motieven. Ze vrolijken gelijk je outfit op en zijn superhandig om je te helpen onthouden welke borst je weer moet beginnen met voeden of bij welke borst je bent gebleven. Je klikt ze na elke voeding aan je beha aan de kant waar je bent gebleven of waar je weer moet beginnen met voeden. Zo vergeet je niet meer aan welke kant je weer moet beginnen met voeden. 

Voorkom borstontsteking


Deze Boobytags zijn een absolute uitkomst om borstontsteking te voorkomen. Wanneer je een borst vergeet leeg te laten drinken door je baby, kunnen de melkklieren vol en verstopt raken met een borstontsteking als gevolg. Dit kun je heel gemakkelijk voorkomen met de Boobytags. Door om en om de borst leeg te laten drinken door je baby voorkom je dat de borsten opgezwollen en vol raken met melk. 

Boobytags als felicitatie- of kraamcadeautje 


Wil je een origineel felicitatie- of kraamcadeautje geven? Boobytags lenen zich daar perfect voor! Leuk als kleinigheidje wanneer je iemand een felicitatiekaart wilt sturen. Stop hem samen met de kaart in een envelop, geeft net dat beetje extra. Zwangere vrouwen zijn heel erg blij met dit kleine maar handige gebaar. 

 

 

Laat een opmerking achter

Opmerking

* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »